Gabi
06-09-2008, 07:45 PM
* ScrapArtist je "otevrena galerie" - tzn. ze je zde povoleno vkladat LO s produkty od jinych designeru nebo shopu nez SA (pokud ale uzijete nejmene 60% produktu ze ScrapArtist, mate kazdy tyden moznost vyhrat $5 Gift card do shopu)
* HOTLINKOVANI - (vkladani primych linku) NA JINOU WEB SITE v jakekoliv forme JE ZAKAZANO - at uz je to link na shop, blog ci jine
* v podpisu muzete mit maximalne 5 blinkies, ale stejne jako hotlinky, nesmi byt klikaci na jine shopy, blogy apod
* JAKAKOLIV FORMA REKLAMY NA JINE SHOPY JE ZAKAZANA - napr. coming soon, new in the shope atd nebo informace o salech)
Porusenim techto pravidel vam bude vase LO z galerky vymazana.
Obecna pravidla:
1. Kazdy ma rad komenty, je slusne komentovani oplacet ;)
2. Muzete linkovat v ramci ScrapArtist
3. Prosim berte na vedomi trvdou praci designeru a vzdy piste kompletni kredity
4. Zadna nahota ci sprostoty. Tohle je family-safe site (ha, ted nevim jak to presne nazvat cesky, ale urcite mi rozumite :biggrin:)
Dekuju za precteni a dodrzovani pravidel!!!
* HOTLINKOVANI - (vkladani primych linku) NA JINOU WEB SITE v jakekoliv forme JE ZAKAZANO - at uz je to link na shop, blog ci jine
* v podpisu muzete mit maximalne 5 blinkies, ale stejne jako hotlinky, nesmi byt klikaci na jine shopy, blogy apod
* JAKAKOLIV FORMA REKLAMY NA JINE SHOPY JE ZAKAZANA - napr. coming soon, new in the shope atd nebo informace o salech)
Porusenim techto pravidel vam bude vase LO z galerky vymazana.
Obecna pravidla:
1. Kazdy ma rad komenty, je slusne komentovani oplacet ;)
2. Muzete linkovat v ramci ScrapArtist
3. Prosim berte na vedomi trvdou praci designeru a vzdy piste kompletni kredity
4. Zadna nahota ci sprostoty. Tohle je family-safe site (ha, ted nevim jak to presne nazvat cesky, ale urcite mi rozumite :biggrin:)
Dekuju za precteni a dodrzovani pravidel!!!