PDA

View Full Version : Pravidla pro galerii a fora

Gabi
06-09-2008, 07:45 PM
* ScrapArtist je "otevrena galerie" - tzn. ze je zde povoleno vkladat LO s produkty od jinych designeru nebo shopu nez SA (pokud ale uzijete nejmene 60% produktu ze ScrapArtist, mate kazdy tyden moznost vyhrat $5 Gift card do shopu)

* HOTLINKOVANI - (vkladani primych linku) NA JINOU WEB SITE v jakekoliv forme JE ZAKAZANO - at uz je to link na shop, blog ci jine
* v podpisu muzete mit maximalne 5 blinkies, ale stejne jako hotlinky, nesmi byt klikaci na jine shopy, blogy apod

* JAKAKOLIV FORMA REKLAMY NA JINE SHOPY JE ZAKAZANA - napr. coming soon, new in the shope atd nebo informace o salech)

Porusenim techto pravidel vam bude vase LO z galerky vymazana.

Obecna pravidla:
1. Kazdy ma rad komenty, je slusne komentovani oplacet ;)
2. Muzete linkovat v ramci ScrapArtist
3. Prosim berte na vedomi trvdou praci designeru a vzdy piste kompletni kredity
4. Zadna nahota ci sprostoty. Tohle je family-safe site (ha, ted nevim jak to presne nazvat cesky, ale urcite mi rozumite :biggrin:)

Dekuju za precteni a dodrzovani pravidel!!!

mil01
08-20-2008, 02:29 PM
* ScrapArtist je "otevrena galerie" - tzn. ze je zde povoleno vkladat LO s produkty od jinych designeru nebo shopu nez SA (pokud ale uzijete nejmene 60% produktu ze ScrapArtist, mate kazdy tyden moznost vyhrat $5 Gift card do shopu)

* HOTLINKOVANI - (vkladani primych linku) NA JINOU WEB SITE v jakekoliv forme JE ZAKAZANO - at uz je to link na shop, blog ci jine
* v podpisu muzete mit maximalne 5 blinkies, ale stejne jako hotlinky, nesmi byt klikaci na jine shopy, blogy apod

* JAKAKOLIV FORMA REKLAMY NA JINE SHOPY JE ZAKAZANA - napr. coming soon, new in the shope atd nebo informace o salech)

Porusenim techto pravidel vam bude vase LO z galerky vymazana.

Obecna pravidla:
1. Kazdy ma rad komenty, je slusne komentovani oplacet ;)
2. Muzete linkovat v ramci ScrapArtist
3. Prosim berte na vedomi trvdou praci designeru a vzdy piste kompletni kredity
4. Zadna nahota ci sprostoty. Tohle je family-safe site (ha, ted nevim jak to presne nazvat cesky, ale urcite mi rozumite :biggrin:)

Dekuju za precteni a dodrzovani pravidel!!!

Jasan vse berem na vedomi ja se teda snazim....
Jen poznamecka ze teda napsani ze je neco noveho nebo jiz brzy bude Tak to mi pride ponekud prehnane. Tod vse. :orange: