PDA

View Full Version : Nova pravidla

Gabi
06-09-2008, 06:36 AM
Ahoj holky,

protoze SA je stranka obchodu a ne reklamni misto a take proto, ze sem chodi spousta lidi jen nahrat sve LO z uplne jinych shopu a hned mizi pryc, rozhodli jsme se, ze zmenime malicko pravidla. Az budou oficialne vyvesena, tak vam je prelozim a dam sem.

Zatim ve zkratce:
- max 5 blinkies v podpisech a nesmi byt klikaci na shopy (sorry Jarco.. :wink:)
- zadne hotlinky v kreditech - at uz na shopy nebo blogy s challenges
- propagace pro jine shopy v jakemkoliv forme je zakazana - coming soon, new in the shope, free with purchase atd atd

Pokud LO budou mit neco z vyse uvedenych, budeme je automaticky mazat. Pak vam to sem dam presne.

Bohuzel sem chodi vic a vic lidi a jen nam zahlcuji galerky cizimi vecmi, takze se budeme snazit to omezit. Urcite to chapete. Diky!

Jarkab1
06-09-2008, 02:51 PM
no a mě to dalo tolik práce! :cry2:
:furious:to je diskriminacéééé - nás aktivních v... velmi schopných :whistling:

né, já to chápu, však jsem říkala, že to asi vypnu nebo smažu celé ;) tak ještě naposled a jdu na ně

Gabi
06-09-2008, 03:12 PM
no a mě to dalo tolik práce! :cry2:

:rotfl2:Promin, Jarco, ja vim, co Ti to dalo usili :biggrin: Ale i ten text nevypada spatne :rolleye11:

Nico
06-09-2008, 03:39 PM
Gabi, ja to taky chapu, je to logicke.

petruschka
06-12-2008, 02:57 PM
Gabi a může se v kreditu prát odkud dotyčný designér je? Jako bez klikání jen třeba : natali design @ scrapbookgrafics.com ? Nebo taky ne?
Jen se ptám,chápu to....spousta shopů má galerku omezenou jen pro své produkty,je to logický,takže tady jste ještě hodný :orange:
Ale třeba to že mám klikací blikačku jsem zjistila ža když jsi mi to napsala....já ji takovou už zkopírovala :rolleye11: