View Full Version : kde jsteeee :)
teda tady to zije...
Kde jste vsechny ? :biggrin:
Nikolette
04-12-2008, 04:19 PM
Ja jsem tu :wave:
Jen ted nejak nestiham :blushing:, mooooooc prace :rolleye11:
Se Ti ani, Verco, nedivim :)
Ten novy avatar Ti moc slusi ;)
Nikolette
04-13-2008, 12:38 AM
Gabi, dekuju :kiss:
Coz o to, ten bily obdelnicek vpravo je tuze krasny, taky se mi moc zamlouva:love01:, jen ten ksicht vedle nej mu to tedy dost kazi :lol:
mil01
04-13-2008, 03:51 AM
Gabi, dekuju :kiss:
Coz o to, ten bily obdelnicek vpravo je tuze krasny, taky se mi moc zamlouva:love01:, jen ten ksicht vedle nej mu to tedy dost kazi :lol:
Verco ty ses ale kecka....
Dyt ses kocka. :-)
petruschka
04-13-2008, 04:03 PM
Já jsem tu...ale tady většinou nikdo....tak nemám co říct a zase jdu :001_cool:
A přiznávám,že po březnovém šílenství jsem si dala na SA dovolenou...chi chi.....ale já se vrátím :jumping3:
petruschka
04-14-2008, 06:01 AM
Jůůůůva,Gabi má novou ikonku....supéééééér :clap:
Ale je to nezvyk teda :001_cool:
Jůůůůva,Gabi má novou ikonku....supéééééér :clap:
Ale je to nezvyk teda :001_cool:
:) dekuju Peto
Enique
04-14-2008, 06:54 PM
:) dekuju Peto
garynko moc krásná iconka
mil01
04-15-2008, 06:12 AM
Gabi taky se pridam ikca super akorat te tam tak trochu nepoznavam... Chi chi. Ale deti stopro.
nitka
04-16-2008, 06:09 AM
gabi, pridavam sa k hlasom, ktorym sa tvoj novy avatar veeeelmi paci. krasne deticky aj maminka!
holky, dekuju :love01:
Hihi, Mili, starnu, co nadelam :rotfl2:! Na te fotce jsem mela naspanych 5.5 hodin v noci, jinak tak blbe vypadam normalne :biggrin:
Nitko, jak se vlastne jmenujes vlastnim jmenem? Ja tak nejak radeji rikam lidem jmeny :)
Jak se jinak vsechny mate? U nas bude dnes 12 stupnu :cheer2:KONECNE!!! O vikendu jsme zase museli vytahnout zimni bundy...
Jinak samozrejme frmol - vsude :) - tady, doma. Vsak to znate. Chystame tu zase nejakou akci, tak se muzete tesit :)
No nic, jdu nachystat snidani detem. Zatim pa
petruschka
04-16-2008, 07:35 AM
Gabi prosím tě, hlavně ty akce dělejte příště trochu kratší,ten měsíc to byl hukot :1eye:
Mě na té ikonce taky přijdeš jiná,než na té předchozí(ta byla ale taky aktuální,ne?) No ale poznala bych tě :) Já když chci někde vystavit svoji fotku,tak u toho nejdříve skoro zavařím photoshop :lmao:
:lmao::lmao:Peto, ja jsem tu fotku neupravovala. Jsem tam z jineho uhlu a vic ze spodu, takze vypadam tlustci :ack2: :lmao:A mam tam delsi vlasy.
mil01
04-16-2008, 02:47 PM
:lmao::lmao:Peto, ja jsem tu fotku neupravovala. Jsem tam z jineho uhlu a vic ze spodu, takze vypadam tlustci :ack2: :lmao:A mam tam delsi vlasy.
Hele Gabi kocka ses porad tak co, me ty vlasy pridou tnavesi a delsi min prostrihane ale jestli ses starsi, no priosinte poznam snad jen podle deti chi. :rotfl2::rotfl2:
Hele Gabi kocka ses porad tak co, me ty vlasy pridou tnavesi a delsi min prostrihane ale jestli ses starsi, no priosinte poznam snad jen podle deti chi. :rotfl2::rotfl2:
hihi, Mili, Ty jsi cislo, dekuju . Jo, vlasy jsem si vlastne barvila v ten den rano, kdyz jsem se fotila s detmi (minulou nedeli). Zacinam sedivet, pomooc :confused1:
Jo a Peto, akce uz bude tentokrat kratsi, to uz bych fakt asi nezvladla...
petruschka
04-17-2008, 02:58 AM
Huráááá,tak to se už těším :clap:
Jo a Peto, akce uz bude tentokrat kratsi, to uz bych fakt asi nezvladla...
nitka
04-17-2008, 06:28 AM
gabi, som martina ;)
a mmch...o dva tyzdne sa chystame na navstevu tvojej terajsej krajiny :D budeme tri tyzdne v toronte u manzovej sestry
mil01
04-17-2008, 07:05 AM
Juuu soutezeee sem snima!!!:thumbup1::thumbup1::thumbup1:
Ikdyz teda breznove silenstvi bylo vazne silene. :-))
To mi pripomina ze musim mrknout do kdy je ten liftik z hosta. :-) Uprime cekam az bude nejakej peknej kit od Aji nebo Laurie. :-) Larie mela ted tu pradelnu vazne suprovou ale zeas nebylo jeste co liftit... Tak ted se to snad sejde...:love01:
gabi, som martina ;)
a mmch...o dva tyzdne sa chystame na navstevu tvojej terajsej krajiny :D budeme tri tyzdne v toronte u manzovej sestry
Jeee, Marti, tak to se klidne stav na kavicku! My bydlime na sever od Toronta, do centra Toronta to mame asi 25 minut. Jestli budes chtit, tak Ti klidne poslu na nas kontakt.
nitka
04-17-2008, 09:30 AM
Jeee, Marti, tak to se klidne stav na kavicku! My bydlime na sever od Toronta, do centra Toronta to mame asi 25 minut. Jestli budes chtit, tak Ti klidne poslu na nas kontakt.
jeej super, budeme v bramptone, manzova sestra nebude mat stale dovolenku, takze sa aj celkom radi vterkneme :) ak nas niekto z rodiny neodvezie, budeme bez auta, tak si budeme hladat program na blizku...ak si to teda myslela vazne, posli mi pls kontakt do pm :) tesim tesim
Marti, pozdeji Ti pisnu, ok? Ted nestiham :frown:
Holky, Christina Renee ma na blogu freebie (patek), tak kdyz tak mrknete pokud mate zajem. ;)
mil01
04-18-2008, 12:56 AM
Chi chi holky houby freebi je tam rozhovor s nasi medialni hvezdou Gabi!!!
:clap::clap::clap::clap:
Gabco gratuluju.
christinareneedesigns.com/authenticartistry/ (http://www.christinareneedesigns.com/authenticartistry/)
petruschka
04-18-2008, 02:15 AM
Christina tam asi představuje ten nový CT team,ne? Teda obnovený nebo co to vlastně je :clap:
Ale to freebie teda jaksi nevidím :confused24:
mil01
04-18-2008, 02:36 AM
Christina tam asi představuje ten nový CT team,ne? Teda obnovený nebo co to vlastně je :clap:
Ale to freebie teda jaksi nevidím :confused24:
hele tady ma nejake slevicky ted jsem si vsimla:
christinareneedesigns.net/shoppe/index.php?main_page=specials (http://www.christinareneedesigns.net/shoppe/index.php?main_page=specials)
Chi chi holky houby freebi je tam rozhovor s nasi medialni hvezdou Gabi!!!
:clap::clap::clap::clap:
Gabco gratuluju.
http://www.christinareneedesigns.com/authenticartistry/
Hihi, Mili, tam ma byt opravdu dnes Freebie, da ji tam pravdepodobne behem dne :) Kvuli tomu interview jsem to sem nedavala... :biggrin: A ma mit dnes i sale.
A dekuju :blushing:
mil01
04-18-2008, 07:54 AM
Gabi me je jasny ze to proto neni... Ale mela bych si to taky precist abych te lip poznala... chi chi....:love01::love01::love01:
petruschka
04-18-2008, 08:32 AM
Mil já už to četla....dočetla jsem se že Christina Gabi zbožňuje :woohoo:
Gabi naopak zbožňuje svoje děti,manžela a čokoládu. Na pustý ostrov by si raději vzala počítač a ne televizi (no bodejť ne,když na počítači se dá taky koukat na filmy,kdežto na televizi si moc nezascrapuješ, že jo?:lmao:)
Ločka dělá večer a trvaj jí 3-4 hodiny , scrapuje hlavně svoje děti a staré fotky své rodiny.Ráda by zkusila brzy hybrid. A její první práce v zahraničí bylo to,že prodávala v deli(nevím ale co to je:rotfl2:)
A ráda jezdí na kole,chodí a čte.
Jo a od Christiny miluje cituji: "Oplzlý papírový balík plátna" (http://www.christinareneedesigns.net/shoppe/index.php?main_page=product_info&products_id=108) (booože já miluju překladač :rotfl2:)
Tak...to byl můj výcuc o Gabi :rolleye11:
Mil já už to četla....dočetla jsem se že Christina Gabi zbožňuje :woohoo:
Gabi naopak zbožňuje svoje děti,manžela a čokoládu. Na pustý ostrov by si raději vzala počítač a ne televizi (no bodejť ne,když na počítači se dá taky koukat na filmy,kdežto na televizi si moc nezascrapuješ, že jo?:lmao:)
Ločka dělá večer a trvaj jí 3-4 hodiny , scrapuje hlavně svoje děti a staré fotky své rodiny.Ráda by zkusila brzy hybrid. A její první práce v zahraničí bylo to,že prodávala v deli(nevím ale co to je:rotfl2:)
A ráda jezdí na kole,chodí a čte.
Jo a od Christiny miluje cituji: "Oplzlý papírový balík plátna" (http://www.christinareneedesigns.net/shoppe/index.php?main_page=product_info&products_id=108) (booože já miluju překladač :rotfl2:)
Tak...to byl můj výcuc o Gabi :rolleye11:
Peto, ten prekladas nema chybu :lmao::lmao::lmao::rotfl2::rotfl2:
mil01
04-18-2008, 12:39 PM
Gabi, tak ted jsem si to precetla a super...
Temer jako bych cetla veci o sobe... chi chi cokolada vede to jo!:clap::clap::clap:
Jo Peta se ptala na tu prvni praci to bude neco jako delvita tady. :-)
Freebicko nevidet.
Mili,
vypada to, ze CR nestiha casove :( Freebie je hotova, jen to asi nestihla dat jeste na blog. Ale uz ma ty svoje laces v shopu za $1. Tusim, ze rikala, ze bude rotovat produkty na sleve, takze je dost mozne, ze za $1 jich bude dnes vic a bude je obmenovat.
Ad moje prvni prace - pracovala jsem v ceskych lahudkach :)) Uzeniny, maso, syry a meli tam take par veci z Ceska. No proste pakarna jak hrom :rolleye11:
Mili,
cr mela problemy se serverem, melo by to byt co nevidet v provozu :)
mil01
04-18-2008, 04:14 PM
Gabi tak ty papiry co se k nim vracis a mas je tak rada tak ty mam a jsou super. :-)
mil01
04-24-2008, 08:41 AM
Haloooo kde jsteee!!!!!!!!!!????????????
JulieP
04-24-2008, 11:07 AM
ja jsem tady taky, ale peru se s aj...
co to po me chteji?
You've been featured in out Layout Hunt (http://www.scrapartist.com/gallery/You've%20been%20featured%20in%20out%20Layout%20Hun t.%20Won't%20you%20come%20join%20us?). Won't you come join us?
poraddte holky.. diky :)
ja jsem tady taky, ale peru se s aj...
co to po me chteji?
You've been featured in out Layout Hunt (http://www.scrapartist.com/gallery/You%27ve%20been%20featured%20in%20out%20Layout%20H unt.%20Won%27t%20you%20come%20join%20us?). Won't you come join us?
poraddte holky.. diky :)
Julie, mame tady takovou "soutez" nebo jak to nazvat. Hledaji se LO s urcitym prvek a pravdepodobne Ty mas na sve LO co se hleda, takze Ti napsaly, ze Tva LO byla vybrana a jestli se nechces take zapojit do hledani.
JulieP
04-25-2008, 06:08 AM
Julie, mame tady takovou "soutez" nebo jak to nazvat. Hledaji se LO s urcitym prvek a pravdepodobne Ty mas na sve LO co se hleda, takze Ti napsaly, ze Tva LO byla vybrana a jestli se nechces take zapojit do hledani.
dekuju Gabi! nevim co to obnasi, ani nevim, kde hledat o jaky element se ted jedna... :blushing:
Julie,
je to tady: http://www.scrapartist.com/scrapforums/showthread.php?p=79817#post79817
Promin, vic nenapisu, obe deti mi zvraci a maji prujem zaroven... Musim letet.
kaciia
05-21-2008, 02:55 PM
čau,jsem tady!
Zase po delší odmlce,ale alespoň jsem něco udělala na MOJO MONDAY :whistling:
http://www.scrapartist.com/gallery/data/964/medium/bird1.jpg (http://www.scrapartist.com/gallery/showphoto.php?photo=78449)
(odkaz je klikací)
Jarkab1
05-21-2008, 03:18 PM
:carrot:tak já hlásím nástup!!!:orange:
:biglove: garynce obr dík!!!
teď jsem jukala a registr od ledna anic, no stane se, že:gaah::oops:
(miluju smajlíky - pardon)
Ahojky kocky!
Tak se hlasim na prijmu :clap: Jen se musim zorientovat, bo se mi forum zobrazuje odzadu :confused24: ...
mil01
05-21-2008, 04:37 PM
Ahojky kocky!
Tak se hlasim na prijmu :clap: Jen se musim zorientovat, bo se mi forum zobrazuje odzadu :confused24: ...
to je normalni... to tu tak dela zas to nemusis prelistovavat... chi chi.:orange:
jinak vitej!! by to tu mohl konecne nekdo rozjet trosku...
kaciia
05-21-2008, 04:43 PM
Jéé holky ahoj!!!
To jsem to nějak odšpuntovala,nebo co? :001_tongue:
...a jdu do pelechu :)
Huraaaa,
konecne tu s Mili nebudeme trpet samomluvou.... :neener:
Vitejte :okej:
Kaci, jj odspuntovala :-) Ja jsem kdysi nakoukla, ale bylo tady mrtvoooo....
Kazdopadne jsem naznala, ze tuto diskuzi budu stihat jaksi lepe nez BC ;-) A konecne si prohlidnu krasna dilka KDYKOLIV (narazka na pretizene DST)...
mil01
05-22-2008, 03:17 AM
Hoky speeer! sem semtam makoukuju pac je tu taaak mrvo na BC je toho na me prilis. :-)
petruschka
05-22-2008, 04:19 AM
Hoj....Jarko tak se ti to povedlo? V čem byl zakopaný pes?
Koukám jak se to tu změnilo....víc smajlošů, písmo je nějaký tučnější...nebo líp vidím :rofl2: Akorát nějak díky tomu nemůžu rozeznat přečtené a nepřečtené nitě :)
Jarkab1
05-22-2008, 11:52 AM
Hoj....Jarko tak se ti to povedlo? V čem byl zakopaný pes?
Koukám jak se to tu změnilo....víc smajlošů, písmo je nějaký tučnější...nebo líp vidím :rofl2: Akorát nějak díky tomu nemůžu rozeznat přečtené a nepřečtené nitě :)
Petruschko
to se nepovedlo mě, ale Garynce :biglove::character10:
prostě už jsem se na@ a poprosila jí o pomoc a ona to takhle parádně zařídila.
no ale jestli se to tady rozjede, jak na bc, tak se od pc fakt teda neodlepím.:rofl2:
Jen mi plííís někdo řekněte, jestli se drbe v téhle niti nebo ještě i jinde, abych o něcco nepřišla :rolleye11:
petruschka
05-22-2008, 05:13 PM
Jaruš tady se většinou moc nedrbe :001_smile: Většinou tu totiž nikdo není. A novinky pochytáš, když se podíváš na seznam všech nití,tak vidíš,kde byl poslední příspěvek, navíc se to posune nahoru :001_smile:
Gabi sem hlavně dává české info o různých soutěžích na SA,nebo aspoň odkazy....to pak mívá každá ta soutěž svojí vlastní nit.
Až se trochu rozkoukáš,tak to uvidíš.
Mě teď docela štve,že je tučný všechno a ne jenom to nepřetené,jako to bylo předtím :27973:
No tady to zase zije...
Jarci dosly vtipy, Milca ted scrapuje o 106 protoze ma nove CT, Peta to same... :lmao:
kde jsteeee? To chcete, abych cely den psala jen anglicky? :rolleye11:
Ahojky Gabi :biggrin:
Tak si zahurakuju i tady, abys mela poctenicko :001_smile: V cervenci jsem host u NewlifeDreams, coz je paradicka! A jsem blbka, bo jsem tam asi mohla byt nastalo, ale poslala jsem prihlasku na posledni chvili a Peggy mi obratem odpovedela, ze uz jako maji bohuzel vybrano :27973:
JInak skoda, ze jsi daleko...budeme mit s holkama za mesic sraz...to bude hukot :cheers2:
Verco, tak to moc gratuluji. A treba si to pak rozmysli a nechaji si Te tam :)
Srazik bych brala hned!!!
Diky, diky...uvidime jak mi to pujde...konkurence veeelikaaa :signs136:
Srazikovat budeme asi v Krkonosich u Nikolette z Bohemian Art (urcite znas a vis)...pokud se tam tedy vejdeme.
Ty do Cech nejezdis vubec?
Do CR pojedeme asi pristi rok. Letos ne, byli jsme loni.
Srazik teda zavidim!!!
No ja jsem na tu bandu zvedava, protoze jedou i ratolesti a manzelata :001_smile: to bude mazeeeec...doufam, ze se povedou fotky.
Za mooorem jsi uz vazne moc moc daleko :cry2:
Jarkab1
06-06-2008, 01:33 AM
jééé, jak - daleko?!
jdu balit a za chvilku tam přifrčím, ne :rotfl2:
Jen aby nás pak garynka ubytovala a hlavně přežila :whistling:
holky já ten počítač fakt asi vyšlu na Mars! Taková já jsem na něj hodná! :badputer::dumbputer:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.