View Full Version : Weekend Web challenge
petruschka
03-09-2008, 04:08 AM
Tady je nějaká nová challenge:
Weekend Web challenge (http://www.scrapartist.com/scrapforums/showthread.php?t=7759)
Ale přiznávám,že moc nechápu o co v ní jde.Tak možná budete s pochopením na tom líp než já :woohoo:
Počítá se to zase do toho březnového šílenství.
mil01
03-09-2008, 04:39 AM
peto to jednoduche... Na blogu je nahled stranky z netu mas se tim inspirovat a neco udelat ....:rotfl2:nejake lo...
Tady je nějaká nová challenge:
Weekend Web challenge (http://www.scrapartist.com/scrapforums/showthread.php?t=7759)
Ale přiznávám,že moc nechápu o co v ní jde.Tak možná budete s pochopením na tom líp než já :woohoo:
Počítá se to zase do toho březnového šílenství.
petruschka
03-09-2008, 04:58 AM
No jo...to jsem sice pochopila......ale nějak nevím,jak mě to jako má inspirovat...jakási reklama či co.jestli jako tématicky nebo barevně nebo je to jedno....z těch dílek co už holky udělaly jsem moc moudrá nebyla,každý pes jiná ves :rotfl2:
Akorát se celkem shodují v černém pozadí :001_cool:
mil01
03-09-2008, 05:34 AM
je to uplne jeno...:rolleye11: ja bych napad mela jen mit cas...
Me by spis zajimalo jestli se davaji i nejake body za to jak to vypada nebo se toho musi stihnout co nejvic?? Nejak mi to uniklo.. Chi.
petruschka
03-09-2008, 06:52 AM
je to uplne jeno...:rolleye11: ja bych napad mela jen mit cas...
Me by spis zajimalo jestli se davaji i nejake body za to jak to vypada nebo se toho musi stihnout co nejvic?? Nejak mi to uniklo.. Chi.
NO bod máš za kažodu účast... apak budou asi za jednotlivé challenge vyhlášovaný vítězky jako vždycky,ne? A za některé budou třeba body navíc,to psaly teď u té challenge s avatarem .
Peto, ad vikendova challenge - ten obrazek je jako inspirace - muzes pouzit rozmisteni fotek (napr 3 fotky na strane LO, jednu velkou k tomu) barvu pozadi, barvy z toho obrazku, proste cokoliv.
Za kazdou challenge je jeden bod, ten, kdo bude mit nejvic bodu, vyhrava. Pokud bude vice lidi se stejnym poctem bodu, bude se pravdepodobne losovat.
petruschka
03-09-2008, 10:29 AM
OK,já jsem jen nevěděla,jestli to třeba nemá mít něco společnýho s reklamou,když zrovna vytáhli takovýhle obrázek :rotfl2:
HanaZana
03-09-2008, 01:59 PM
NO jo, ale jak to všechno stíhat???? Kdyby ta akce trvala třeba jen 14 dní, tak vydržím, ale tohle se nedá, tento týden bylo snad 6 akcí a to nepočítám avatarovou, to bylo za 5 minut hotovo!!
Docela mě to baví, ale musím taky dělat pro CT a tohle fakt nemůžu stíhat ještě 3 týdny v kuse... Takže je mi to líto, ale budu scrapovat jen vybrané výzvy. Chjo... fakt to nejde... Kim de Smet má novinku, Natali bude mít novinku,... ON nejspíš taky..
Nechci dělat LO ve stylu kvantita na úkor kvality, což by v tomto případě tak bylo...
petruschka
03-09-2008, 03:07 PM
No je fakt že je toho hodně.....já původně myslela že bude jen to co bylo na původním seznamu,ale je toho mnohem víc.
Pořád teda nevím,jestli jediný cíl je docílit nejvíc bodů nebo jestli jsou i jednotlivý challenge zvlášť hodnocený(jako klasický vyhlašování vítězů)? Jestli když zjistím že nestíhám,jestli má cenu pokračovat aspoň s něčím nebo jestli to smysl nemá.
Za kazdou challenge je jeden bod, ten, kdo bude mit nejvic bodu, vyhrava. Pokud bude vice lidi se stejnym poctem bodu, bude se pravdepodobne losovat.
Peto, nectes poradne co pisu..:001_cool:
Jedine, co se bude pocitat samostatne je guest goddess contest, za ktery bude mit vyherce Guest spot tady na SA
petruschka
03-09-2008, 04:53 PM
Peto, nectes poradne co pisu..:001_cool:
Čtu...tohle jsem četla,dokonce jsem to sama psala před tebou :jumping3: Jen jsem nevěděla,jestli to je jako všechno, nevěděla jsem jestli odpovídáš Mil nebo mě :whistling:
Já právě myslela,že ty challenge zůstávají tak jak byly...heritage třeba jen tak, scraplift s nějakou výhrou(kupon na nákup atd.),myslela jsem prostě,že tohle zůstává,akorát k tomu je navíc ta měsíční celková akce,sbírání bodů za každou challenge.
Tak teď už chápu že ne.....ale je to možná škoda. Protože hodně lidí to asi vzdá,ve chvíli kdy pochopí,že na hlavní cenu nemají šanci, k čemuž stačí pár věcí vynechat a je to hned. V tu chvíli už nemá asi smysl se nějak honit.
Já to zatím všechno dělám, baví mě to,jen nevím jestli to vydržím až do konce března,solit tolik věcí jenom ze SA produktů,přeci jen je to určité omezení. No...uvidíme :001_cool:
petruschka
03-09-2008, 05:32 PM
No nicméně si tu sice stěžuju,ale u toho hudrání jsem to udělala :woohoo:
http://www.scrapartist.com/gallery/data/531/thumbs/SA_weekend_zm.jpg (http://www.scrapartist.com/gallery/showphoto.php?photo=69513)
Ono za ty normalni challenge normalne nic nebyva, Peto. Tohle je fakt asi jen jako inspirace a pro toho, kde dela vsechno i sance na vyhru. Ja popravde receno bych to nezvladala ani nahodou. Bavi me cas od casu udelat nejakou challenge, ale kazdy den neco je fakt nad me sily... Akorat ted v pondeli bude Mojo Monday a tam bude jako vyhra Guest spot. Challenge jedou jako normalne kazdy tyden (jen lide se jich normalne neucastni :001_cool: )
Vubec nevim, jak je to s cenami, ale podle toho, co bylo napsane, jsem pochopila, ze kdo bude mit nejvic challengi, bude mit hodne bodu a tim i vetsi sanci na vyhru. Cele to vymyslely holky, ja to jen jako kapitan kormidluju :1eye:
petruschka
03-10-2008, 04:29 AM
Gabi jasný, já chápu že za to až tak nemůžeš :rotfl2:
Některý challenge tu bývají jen tak,některý bývají s výhrama....jak jsem psala,třeba scraplift většinou býval, nějaký dolárek do obchodu....né že bych někdy vyhrála,ale tak motivace to je,že? :) Tak jsem myslela že tam kde to bylo,tam to zůstane,proto jsem se ptala.
Mimochodem Gabi,to je další věc......myslím si na 95%,že kdyby každá challenge měla nějakou odměnu,bude účast mnohem mnohem vyšší, stačí 5 dolarů kupon nebo nějaké freebie.....podle mě byla mnohem větší účast u scrapliftu s Lisou než u nějaké challenge která je "jen tak". Většinou všude jinde je každá soutěž po zásluze odměněna :cheer2::cheer2:Samozřejmě vyhraje jen jeden(nebo třeba tři),ale prostě ta malinká šance přitáhne mnohem víc lidí a spousta z nich kvůli tomu i něco koupí,aby se mohla zapojit.......kdežto takhle se na to radši vykašlou.
No....to byl můj názor :rolleye11::rolleye11::rolleye11:
Peto, nevim to presne, ale myslim si, ze vyhry jsou jako normalne (tzn. freebie pro Mojo Monday, GC za ScrapArt in the Spotlight), za co byvaji GC? Tusim, ze za Guest Goddess scraplift? To by melo porad byt vsechno stejne. Jen se to proste boduje a na konci je navic jeste sance na vyhru na $25.
Jo a za dnesni Mojo bude guest spot. Zda se vam to porad vsechno malo ? :lol: Muzu se jeste zeptat na vyhry, ale na druhou stranu chapu sefovou, plati to vsechno ze sveho. Uz tak da za ty GC na konci mesice $100...
hihi a po pravde receno, cesky jsou jedine, co si porad na neco stezuji :lmao:
petruschka
03-10-2008, 07:27 AM
Peto, nevim to presne, ale myslim si, ze vyhry jsou jako normalne (tzn. freebie pro Mojo Monday, GC za ScrapArt in the Spotlight), za co byvaji GC? Tusim, ze za Guest Goddess scraplift? To by melo porad byt vsechno stejne. Jen se to proste boduje a na konci je navic jeste sance na vyhru na $25.
Gabi ale právě na to jsem se pořád ptala,víš? Jestli je to jako normálně.A ty jsi mi vždycky napsala,že ne,že každou challenge je jeden bod a basta :rotfl2:
petruschka
03-10-2008, 07:31 AM
hihi a po pravde receno, cesky jsou jedine, co si porad na neco stezuji :lmao:
To víš,jste nám udělaly český forum,tak to máte za to. Jinde mlčím,protože to neumím říct :rotfl2:
Ale neber to jako stížnosti,já to spíš myslela jako radu....mám pocit že tady prostě ty soutěže tolik nejedou jako jinde....tak jsem měla dojem,že je to škoda-čím víc soutěžících,tím víc nakupujících.....nic nepřitáhne lidi jako možnost výhry nebo něco zadarmo.....kdybych si stěžovala,tak tu nebudu - já se snažím,náhodou mám splněný všechny challenge,který byly vyhlášený :blushing::blushing::blushing:
Gabi ale právě na to jsem se pořád ptala,víš? Jestli je to jako normálně.A ty jsi mi vždycky napsala,že ne,že každou challenge je jeden bod a basta :rotfl2:
Aha, tak to jsme se blbe pochopily, promin.
já se snažím,náhodou mám splněný všechny challenge,který byly vyhlášený :blushing::blushing::blushing:
tak to klobouk dolu! Drzim pesti!
petruschka
03-10-2008, 07:36 AM
Jo a za dnesni Mojo bude guest spot. Zda se vam to porad vsechno malo ? :lol: Muzu se jeste zeptat na vyhry, ale na druhou stranu chapu sefovou, plati to vsechno ze sveho. Uz tak da za ty GC na konci mesice $100...
A proč to vlastně platí? Komu? Těm návrhářkám? Já jsem myslela,že když mám GC a koupím si nějaký kit, tak je to jako kdyby mi ho dotyčná dala zadarmo.....to by jí přeci nemohlo zruinovat,naopka je to taky reklama,když pak z toho něco udělám.
Když jsem teď vvhrála kupon na PBP a koupila jsem si kit Natali,tak mi psala,že "má velkou radost",protože pak z toho kitu nic nemá :rotfl2::rotfl2::rotfl2:
Tady to funguje jinak?
petruschka
03-10-2008, 07:37 AM
tak to klobouk dolu! Drzim pesti!
No pochybuju že mi to vydrží ještě 3 týdny :lol::lol:
Vsechny GC, ktere jsou do shopu plati sefova. Pokud ale dostanes GC jen od urcite designerky, tak to jde z "jeji" kapsy (designerky), tzn. ze za to nic nema. Asi. Ja se o takove veci nestaram, ale tusim, ze to tak funguje.
petruschka
03-10-2008, 09:17 AM
Gabi ty sis odlíčila ten úžasný makeup! Já to vidím :001_cool:
Gabi ty sis odlíčila ten úžasný makeup! Já to vidím :001_cool:
desilo me se na to porad divat :biggrin:
petruschka
03-10-2008, 11:38 AM
desilo me se na to porad divat :biggrin:
No mě taky...ale když jsem tím tady dneska děsila i Michalku,tak jsem to taky trošku poupravila :rotfl2:
mil01
03-10-2008, 03:36 PM
hele holky to mi nedelejte, proc shazujete to uzasne liceni...
petruschka
03-10-2008, 05:53 PM
Joo,Mil jde na maškarní!! Super ikonka :cheer2::cheer2:
mil01
03-10-2008, 06:33 PM
Joo,Mil jde na maškarní!! Super ikonka :cheer2::cheer2:
Diky sice to neni zas tak jarni ale me se ta skraboska proste libyla...
mil01
03-10-2008, 06:40 PM
Takze ja se inspirovala zas tak nejak hodne volne...
http://www.scrapartist.com/gallery/data/531/thumbs/Lenka_2.jpg
credit (http://www.scrapartist.com/gallery/showphoto.php?photo=69630)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.