View Full Version : Makeover challenge
Abyste se, holky, nenudily, mame dalsi challenge - makeover :biggrin: vasi ikonky. Podrobnosti zde. (http://www.scrapartist.com/scrapforums/showthread.php?p=63013#post63013)
petruschka
03-07-2008, 10:39 AM
Tý jo,odvolávám,že se to dá stihnout všechno...chi chi....a bez internetu tím spíš, béééééééé:o10::o10::o10:
No nic,já mizím,doufám že přijdu domů a už mi to to půjde.
mil01
03-07-2008, 12:27 PM
Gabco ty me bavissssssssssssssss!:rotfl2::rotfl2::clap::clap:: clap:
Vcera jsem psala ze je tu toho moooc a ted prej abysme se nenudily chi chi chi...
Abyste se, holky, nenudily, mame dalsi challenge - makeover :biggrin: vasi ikonky. Podrobnosti zde. (http://www.scrapartist.com/scrapforums/showthread.php?p=63013#post63013)
Holky, kouknete to toho makeover threadu. To fakt stoji za to :rotfl2: Dokonce i nase nejvyssi z nejvyssich je v prevleku :clap:(tim myslim sefovou ;) )
petruschka
03-08-2008, 02:00 AM
Já už tam koukala...fakt super kočky :) Já už mám tu svoji taky hotovou,ale sama sebe se děsím,tak jsem ještě nenašla odvahu to sem vrznout.
Gabi prosím tě já mám zase dotaz...je tohle nějak omezené tím co na sebe můžu naplácat-jako třeba že to musím jen namalovat nebo jestli si na sebe můžu dát "cizí" doplněk?Klasicky nějaký element z kitu?Vím že tam některý mají mašle nebo kytky,ale nepoznám jestli nejsou třeba jejich výroba.
JO a ještě jedna věc....teď budu asi za trapku,ale kdo je nejvyšší z nejvyšších?
Klidne si, Peto, na sebe dej pytel :rotfl2:Delam si srandu, vyzdob se jak chces, zadne omezeni tam neni.
Nejvyssi z nejvyssich je nase sefova, bylo to tam napsane (Nancie, majitelka SA)
petruschka
03-08-2008, 09:02 AM
NO jooo,už jsem vyparádila :woohoo::woohoo:
Já ji tam právě nikde neviděla,v tom foru.Projedu to ještě jednou.Nebo má jinou přezdívku? Já nevím jak vypadá :blushing:
petruschka
03-08-2008, 09:07 AM
Já ji tam prostě nevidím,ááchi ááchi :no:
Nancie ma nick elliesmama :)
BTW, slusi Ti to :)
petruschka
03-08-2008, 09:29 AM
Joo,už ji vidím...na tu jsme koukali před chvílí a Honzík se mě ptal,co je to za strašidlo :rotfl2::rotfl2::rotfl2:
HanaZana
03-08-2008, 09:32 AM
Tak jem se taky hezky vymalovala. omalovánka hadr! I pihu mám! A Gabi, když jsem ještě nevěděla o téhle akci, viděla jsem tvou ikonku a šla si otírat monitor, až jsem se lekla, chi. :rotfl2::rotfl2::rotfl2:
mil01
03-08-2008, 10:08 AM
Holky mooooooooooooooooooc vam to slusi tak jdu do toho taky! Chi.:jumping3::jumping3::jumping3::thumbup1::rotfl 2:
Pride
03-08-2008, 10:46 AM
nevím teda o co přesně jde, ale pochopila jsem to správně?:blushing: Má se někam teď vložit ta "zmalovaná":jumping3:?
Jinka teda jste kočky:thumbup1:
nevím teda o co přesně jde, ale pochopila jsem to správně?:blushing: Má se někam teď vložit ta "zmalovaná":jumping3:?
Jinka teda jste kočky:thumbup1:
Pride, prihlas se sem (http://www.scrapartist.com/scrapforums/showthread.php?t=7744)
Pride
03-08-2008, 11:06 AM
Pride, prihlas se sem (http://www.scrapartist.com/scrapforums/showthread.php?t=7744)
děkuju:love01: už jsem tam:thumbup1: tak a teď co dalšího mám plnit?:whistling: Asi tu jednobarevnou, že?:001_cool: Holky já se tady asi nezorientuju:devil2: Je tu asi milion věcí na jednou:jumping3:
A Gábi - vše nej k svátku:cheer2:
děkuju:love01: už jsem tam:thumbup1: tak a teď co dalšího mám plnit?:whistling: Asi tu jednobarevnou, že?:001_cool: Holky já se tady asi nezorientuju:devil2: Je tu asi milion věcí na jednou:jumping3:
A Gábi - vše nej k svátku:cheer2:
Dekuju :love01: Pride, jak se vlastne jmenujes?
Vsechny challenge jsou v challenge foru:
pondeli: Mojo Monday
utery: Twofer - to jsou dve : heritage a altered/collage
ctvrtek: Simply you
a do toho mame Guest goddess scraplift a ted ten avatar
a dnes by mela byt jeste jedna navic jako soucast naseho March Madness :)
petruschka
03-08-2008, 11:51 AM
Jejda nestraš! Ještě další? :rotfl2:
petruschka
03-08-2008, 11:52 AM
Ježíííši,já se sama sebe lekám,to je fakt hrůza :lol::1eye:
Jejda nestraš! Ještě další? :rotfl2:
Hihi, Peto, vsak to neni povinne :lmao:
petruschka
03-08-2008, 11:55 AM
Hihi, Peto, vsak to neni povinne :lmao:
Já vím :001_cool: Jenže když už tady blbnem,tak si člověk říká že je to škoda :woohoo:
Pride
03-08-2008, 01:17 PM
Gabi jsem Pavla - už to mám v podpisu:blushing:
tak Heritage a Altered předem vzdávám:rotfl2: na simply you se chystám vrhnout:whistling: Na ten lift juknu a avatar mi snad projde, když mám malovaný - dát sem normiš fotku, tak vyhraju speciální cenu a ani nemusím nic maskovat:jumping3::jumping3::jumping3:
Pride
03-08-2008, 01:20 PM
Ježíííši,já se sama sebe lekám,to je fakt hrůza :lol::1eye:
náááhodou avatar je super:jumping3: Připomíná mi Natěnku:blushing: ale myšleno v dobrém:love01:
Pride
03-08-2008, 01:21 PM
Já vím :001_cool: Jenže když už tady blbnem,tak si člověk říká že je to škoda :woohoo:
pojala jsem to stejně:blushing: už jsem si i něco koupila:woohoo: a kecám zase na špatném fóru, že?:rolleye11:
petruschka
03-08-2008, 01:33 PM
náááhodou avatar je super:jumping3: Připomíná mi Natěnku:blushing: ale myšleno v dobrém:love01:
No spíš Marfušu....je to příšera z jezera :rotfl2:
petruschka
03-08-2008, 01:34 PM
pojala jsem to stejně:blushing: už jsem si i něco koupila:woohoo: a kecám zase na špatném fóru, že?:rolleye11:
Proč na špatným?Tady jsou všichni všude,poslední příspěvek se dá lehce najít,takže pohoda :woohoo:
Pride
03-08-2008, 01:45 PM
Proč na špatným?Tady jsou všichni všude,poslední příspěvek se dá lehce najít,takže pohoda :woohoo:
dobráááá:jumping3::jumping3::jumping3:
kaciia
03-09-2008, 01:41 AM
Jůů holky vám to tak sluší!!!!!
Paráda :lmao:
petruschka
03-13-2008, 03:36 PM
Nevíte jak dlouho musím tady takhle strašit? Jestli až do konce března nebo už se můžu svlíknout? Leze mi to na nervy :jumping3::jumping3::jumping3:
mil01
03-13-2008, 04:08 PM
Nevíte jak dlouho musím tady takhle strašit? Jestli až do konce března nebo už se můžu svlíknout? Leze mi to na nervy :jumping3::jumping3::jumping3:
Ja myslim ze dokonce brezna abys s toho poradne sesilela myslim ze postypne taky budu odhazovat vrstvu po vrstve... chi chi.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.