View Full Version : jen tak :)
holky, letim k holici, drzte pesti :)
kaciia
03-04-2008, 08:02 AM
Držím! A hned to scrapni :tongue_smilie:
... že ty ses nakonec na tu "královnu komentářů" přihlásila ;)
mil01
03-04-2008, 08:51 AM
tovis ze drzime... Jsm zvedava...
Ja? neee :biggrin:!! To pomaham jen vam s prispevky :rotfl2:
petruschka
03-04-2008, 11:25 AM
Chi chi,to je dobrá finta :) Tak co nám ještě kdo poví? Budeme drbat :rotfl2::rotfl2::rotfl2: Holky z BC sem moc nechoděj,tak co kdybysme někoho pomluvily? Třeba by je to sem přitáhlo :rotfl2::rotfl2::rotfl2:
Gabi nezapomeň pak hodit čerstvou ikonku! :jumping3:
petruschka
03-05-2008, 03:39 AM
Gabi tak kde máš ty nový vlasy? :rotfl2::rotfl2:
kaciia
03-05-2008, 05:13 AM
Gabi já chci taky vidět nový vlasy! :001_cool:
mil01
03-05-2008, 05:39 AM
Ja takyyyyyyyyyyyyyyyyy!:clap::clap::clap::clap::clap ::clap:
Pride
03-05-2008, 05:46 AM
Chi chi,to je dobrá finta :) Tak co nám ještě kdo poví? Budeme drbat :rotfl2::rotfl2::rotfl2: Holky z BC sem moc nechoděj,tak co kdybysme někoho pomluvily? Třeba by je to sem přitáhlo :rotfl2::rotfl2::rotfl2:
Gabi nezapomeň pak hodit čerstvou ikonku! :jumping3:
já ti dám drbat:grouphug: to se příspěvky počítají za diskuzi? Já to zase pochopila, že za komentáře u LO - ale je fakt, že na všechno AJ hodím jednou oko a nic moc nepřekládám do podrobna:blushing:
Pride
03-05-2008, 05:57 AM
jen tak - tak se zeptám:001_cool: Holky nějak tady pořád tápu - to přispíváte tady do těch všech otevřených "diskuzí" na Czech scrappers? Nějak nevím, kde Vás přesně najít:no:
A mám tak pořád pocit, že mluvíte španělsky:rotfl2: Ale to bude ještě asi tak měsíc trvat:whistling:
A ještě jeden dotaz... galerka tady funguje stejně jako na DST? Nemusí se sem dávat třeba jenom věci udělané z SA?
jen tak - tak se zeptám:001_cool: Holky nějak tady pořád tápu - to přispíváte tady do těch všech otevřených "diskuzí" na Czech scrappers? Nějak nevím, kde Vás přesně najít:no:
A mám tak pořád pocit, že mluvíte španělsky:rotfl2: Ale to bude ještě asi tak měsíc trvat:whistling:
A ještě jeden dotaz... galerka tady funguje stejně jako na DST? Nemusí se sem dávat třeba jenom věci udělané z SA?
Pride, prispevky muzes davat kam chces, ty ceske do Czech scrappers :)
Galerka je otevrena, takze muzes davat vse (zatim :devil2:)
ok, tady me mate :)) Ale moc se mi nesmejte :rotfl2:
http://i202.photobucket.com/albums/aa157/Garynka/haircut-1.jpg
Vlasy mi rostou strasne rychle, to co mam na ikonce je focene o Vanocich.
holky, nam tu zase snezi!!!! Pres noc novych min 5 cm. Ja uz fakt nemuzu! Mame snih od listopadu.
Vcera jsem si vyfotila tulipany, tak alespon tak mame doma trosku jaro..
http://i202.photobucket.com/albums/aa157/Garynka/tulips.jpg
petruschka
03-05-2008, 06:21 AM
Gabi dobrýýý,slušíííí....ale teda přijde mi že ostříhaná to máš delší než na té ikonce...já čekala nějakého ježoura :rotfl2::rotfl2:
Pride nešil :jumping3:...se zorientuješ za chvíli.....celé české forum je našeeeeeeeee,akorát jsou tu různá témata,není to klasická diskuze,tak aby se to líp hledalo,Gabi nám sem dává odkazy na různé akce,challenge a tak,přeci to nebude naprsklé v jednom......to už by bylo jak na BC :rotfl2:
Ale tady je to "jen tak"...zrovna jsem tě chtěla pomlouvat a ty si přijdeš :jumping3::jumping3::jumping3:
petruschka
03-05-2008, 06:22 AM
Pride hele tady:
http://www.scrapartist.com/scrapforums/forumdisplay.php?f=85
To je seznam všem témat,si to někam ulož akdykoli přijdeš,tak vidíš kde jsou nové příspěvky a kdo napsal poslední :rolleye11:
Peto, tu z rana pred ostrihanim sem radeji davat nebudu :rotfl2:Mam to delsi nez o Vanocich, to ano, rikala jsem, ze mi to roste strasne rychle. Hodne mi to holicka prostrihala.
petruschka
03-05-2008, 06:24 AM
holky, nam tu zase snezi!!!! Pres noc novych min 5 cm. Ja uz fakt nemuzu! Mame snih od listopadu.
Vcera jsem si vyfotila tulipany, tak alespon tak mame doma trosku jaro..
http://i202.photobucket.com/albums/aa157/Garynka/tulips.jpg
Krááááásnéééééééééé !!!!!!!!!!!!!!!!
U nás byla ráno chumelenice jak blázen,pak nic,sluníčko a teď koukám ven,venku modrá obloha,pere sluníčko a sněžíííííííííí...nechápu odkud :confused24::confused24:
Je tam docela zima.
Pride
03-05-2008, 06:25 AM
wow Garynko tobě to sluší:clap::clap::clap:
Musím to tady nějak celé prolézt, abych se zorientovala - a asi začnu galerkou:thumbup1:
Pride
03-05-2008, 06:29 AM
Gabi dobrýýý,slušíííí....ale teda přijde mi že ostříhaná to máš delší než na té ikonce...já čekala nějakého ježoura
Pride nešil :jumping3:...se zorientuješ za chvíli.....celé české forum je našeeeeeeeee,akorát jsou tu různá témata,není to klasická diskuze,tak aby se to líp hledalo,Gabi nám sem dává odkazy na různé akce,challenge a tak,přeci to nebude naprsklé v jednom......to už by bylo jak na BC
Ale tady je to "jen tak"...zrovna jsem tě chtěla pomlouvat a ty si přijdeš
:tongue_smilie::tongue_smilie::tongue_smilie:
jednotlivá témata jsem v celku i pochopila, ale je jich tu tolik, že tápu o co go:blushing: Ale to se podá:cheers2: Mch ale to logo na blog si takhle teda neudělám:rolleye11: Dneska jsem ještě ani PS neotevřela:jumping3:
Mch ale to logo na blog si takhle teda neudělám:rolleye11: Dneska jsem ještě ani PS neotevřela:jumping3:
No, Pride,good luck :rotfl2:. Ja mam mit na zitrek LO na Simply you a jeste jsem ani nezacala.... a to to hostuju.:rolleye11:
a dekuju za pochvalu :blushing:
nekde tu je i thread kde jsou odkazy na nase galerky.
kaciia
03-05-2008, 07:13 AM
Gabi účes super! ale já taky čekala ježoura! :)
A tulipány krásný!!! Zrovna jsem se zapojila do projektu 365 a prolejzala blogy českých holek a koukám,že ty si skončila! Nestíháš to asi,co?
No já jsem zvědavá jak dlouho to vydržím já :tongue_smilie:
Jejda, holky, nestraste s jezourem :) to mam uz za sebou a ta rana, kdyz jsem se videla v zrcadle ...:lmao:
JJ, Kacko, nestiham to, bohuzel.. Mrzi me to, ale od te doby, co delam kapitana tady na SA toho mam docela dost a vecer jsem rada, ze jsem rada... :)
HanaZana
03-05-2008, 08:31 AM
Gabi, jsi kočka! Bych potřebovala novou avatar fotku, ale nějak nejsem schopná se načesat a nechat od někoho vyfotit, když fotím sebe sama, vypadá to vždycky děsně!!!
Sníh od lsitopadu? Nám sem nějakej pošli, i u nás v podhůří není nic a to už druhou zimu, je to děs. Na horách jsme měli jen pruh sněhu na sjezdovce a na velké Deštné bylo asi 5 cm, na běžky to ale šlo. Hrůza! Kde jsou ty zimy!
Pride
03-05-2008, 11:56 AM
Hani jsi mě pobavila s tím focením:rotfl2:Mě by musel vyfotit nějaký profesionální fotograf a ještě bych se nedoplatila ze retušování, abych vypadala na fotce alespoň trošku jako člověk:rolleye11: Natož abych se vyfotila sama:cursing: Pro mě by bylo asi tak ideální, kdybych si na občanku a podobné zbytečné doklady mohla dát fotku jako mám tady:lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.