PDA

View Full Version : Commenting Queen

Gabi
03-01-2008, 11:21 AM
Nase prvni challenge uz zacala. Jmenuje se Commenting Queen a podstata je v tom, ze napisete pocet komentu, ktere mate ted a na konci mesice napisete nove cislo, ktere budete mit. Pise se to sem. (http://www.scrapartist.com/scrapforums/showthread.php?t=7637)
Kdo ma nejvic, vyhrava.

petruschka
03-04-2008, 04:40 PM
Tak jsem tam po čase nakoukla a zjistila že je tam jedna která má už skoro 300 komentářů za těch pár dní.....tak to se teda nechytám :001_cool: To je buď děsně ukecaná ve foru,nebo komentuje všechny LO,to je fakt mazec!

nitka
03-05-2008, 07:47 PM
tak som sa zo srandy aj ja dnes prihlasila, za pokus nic nedam, ale startovacie cislo 3 tam tusim nemal doteraz nikto

Gabi
03-05-2008, 07:48 PM
tak som sa zo srandy aj ja dnes prihlasila, za pokus nic nedam, ale startovacie cislo 3 tam tusim nemal doteraz nikto:devil2:

nitko ma :) Jedna pani zacinala s 1 :rotfl2:

nitka
03-05-2008, 07:49 PM
nitko ma :) Jedna pani zacinala s 1 :rotfl2:
tak super, som druha v poradi, ale garynko, ty si rychla :D

nitka
03-05-2008, 07:51 PM
este som sa chcela spytat, do march madness ma to prihlasi automaticky alebo sa treba nejako specialne? tomu celkom nerozumiem...
mam uz teda aspon bodik za komentare, chystam sa na mojo a mozno heritage... a vymenu fotociek...aj ked materialu mam zalostne malo, asi budem musiet siahnut po kreditke...

Gabi
03-05-2008, 07:54 PM
este som sa chcela spytat, do march madness ma to prihlasi automaticky alebo sa treba nejako specialne? tomu celkom nerozumiem...
mam uz teda aspon bodik za komentare, chystam sa na mojo a mozno heritage... a vymenu fotociek...aj ked materialu mam zalostne malo, asi budem musiet siahnut po kreditke...

:) deti uz mam konecne v posteli, tak relaxuju tady :)
pokud udelas LO a das link do fora, tak se Ti body automaticky pocitaji. Holky mi to pisi do naseho CT fora do specialniho threadu ;) Na swap (vymenu fotek) se ale musis prihlasit, aby s Tebou pocitali.

petruschka
03-06-2008, 01:13 AM
Na těch komentářích jedna jede jak drak,začínala na 600 a něco a už má 1100(jednou jsem si toho všimla,tak teď vždycky vidím,když mi komentuje LO,kolik už zase má)....co že je jako výhra? Ta píše snad i místo spánku :rotfl2:

nitka
03-06-2008, 07:29 AM
:) deti uz mam konecne v posteli, tak relaxuju tady :)
pokud udelas LO a das link do fora, tak se Ti body automaticky pocitaji. Holky mi to pisi do naseho CT fora do specialniho threadu ;) Na swap (vymenu fotek) se ale musis prihlasit, aby s Tebou pocitali.
ano ano, tam som sa prihlasila, vdaka