PDA

View Full Version : March Madness :)

Gabi
02-29-2008, 10:25 AM
http://www.scrapartist.com/gallery/data/551/medium/march-madness.jpg

Ahoj holky ;)

po cely mesic brezen mame akci nazvanou " Breznove silenstvi (http://www.scrapartist.com/scrapforums/showthread.php?p=60588#post60588)"

Pokud nebudete necemu rozumet, tak se ptejte. Ted bohuzel nemam cas to prekladat. :blushing:

mil01
02-29-2008, 01:58 PM
Ju Gabi tak to abysme nedelali nic jineho nez vyzvy tady na Sa co chi.

25 dolcu je teda hooodne. a hned pro ctyri lidi. A slevy vypadaji taky zajimave25 procent uplne na vsechno.
Jen nam sem prosim vzdycky lupni ty chalange kterejch se to bude tykat staci odkaz jako ted. ikdyz na blogu to asi bude taky, ze.

Jo skvela sprava konecne se mi zadarilo ziskat nejake fotecky babicky me za mlada tak... takze asi v brzku take neco skusim...:tongue_smilie:

Blog Challenge Contest (March 1st-31st)- tohle si presne neuvedomuju co je.
Guest Goddess Competition (March 12 - 26)-tohle je ten lift vybrane bohyne jak rikate ze.
Commenting Queen -a tohle taky nevim. :blushing:
And a Big Sale! (March 27-31)-slevy uvidime jak to bude vypadat....

chi diky moc.

Gabi
02-29-2008, 02:28 PM
Mili,

tyka se se to vsech challenge ktere tu mame + budou nejake navic.

Mojo Monday
Twofer
Simply you
Guest Goddess scraplift
Guest Designer challenge
bude call na Guesty
Hybrid challenge
Photo swap challenge

Commenting Queen - to znamena, kdo napise nejvice komentu za urcitou dobu
blog challenge contest - to jsou vsechny tyhle challenge, co jsem napsala. Vetsinou se oznamuji na blogu.

jestli si na neco vzpomenu, tak dam vedet ;)

Gabi
02-29-2008, 02:30 PM
Super, Mili, uz se tesim na Heritage LO ;)

mil01
02-29-2008, 04:38 PM
No Gabco tes se.... protoze ty mas vedsinu lo takovou jako mestaky tak mi predci jsou vesnicane zenske ve fjertochoc a tak... takove ty kratke sukne... Chi.:love01:

Jinak doufam ze se teda muzu vybrat urcite vyzvy a ne vsecky... Chi.:rotfl2:

Gabi
02-29-2008, 04:40 PM
No Gabco tes se.... protoze ty mas vedsinu lo takovou jako mestaky tak mi predci jsou vesnicane zenske ve fjertochoc a tak... takove ty kratke sukne... Chi.:love01:

Jinak doufam ze se teda muzu vybrat urcite vyzvy a ne vsecky... Chi.:rotfl2:

:lmao:Mili!!!
Vybrat si muzes kterou chces, kazda se boduje. Takze cim vice se jich zucastnis, tim vice bodu dostanes..

petruschka
03-02-2008, 02:54 AM
Gabi já mám takový blbý dotaz :blushing: Věci které jsou koupené na SA,ale dotyčný návrhář už na SA není.....můžou se počítat do kreditu nebo nemůžou? Asi ne,co? Jde mi například o Two sisters.

Gabi
03-02-2008, 07:24 AM
Gabi já mám takový blbý dotaz :blushing: Věci které jsou koupené na SA,ale dotyčný návrhář už na SA není.....můžou se počítat do kreditu nebo nemůžou? Asi ne,co? Jde mi například o Two sisters.

Peto pocitaji se Ti, co jsou tady.
2 sis uz nejsou nase navrharky, to same Kim Christensen.

petruschka
03-02-2008, 10:31 AM
Peto pocitaji se Ti, co jsou tady.
2 sis uz nejsou nase navrharky, to same Kim Christensen.

A když je to collab tak je to OK? I když dotyčná už tu není? Nebo taky ne?

Gabi
03-02-2008, 10:39 AM
A když je to collab tak je to OK? I když dotyčná už tu není? Nebo taky ne?

Pokud je to SA collab, tak to se pocita :)

mil01
03-02-2008, 12:42 PM
Tak pokud to dobre chapu tady se muzete prihlasit naRAK (http://www.scrapartist.com/scrapforums/showthread.php?t=7579&page=2)Do 14. Aja vam asi neco pravde podobne rozesle a do 31.3 se z toho ma udelat Lo. To vypada zajimave. Ja uz se prehlasila. chi.

Gabce me opravi pokud jesm to pochopila spatne.

Gabi
03-02-2008, 12:55 PM
Tak pokud to dobre chapu tady se muzete prihlasit naRAK (http://www.scrapartist.com/scrapforums/showthread.php?t=7579&page=2)Do 14. Aja vam asi neco pravde podobne rozesle a do 31.3 se z toho ma udelat Lo. To vypada zajimave. Ja uz se prehlasila. chi.

Gabce me opravi pokud jesm to pochopila spatne.

Pochopila jsi to spravne, Mili :)
14.3. se udelaji pary a vy si pak vzajemne vymenite fotky.

Gabi
03-03-2008, 06:58 AM
Mili,
prihlasila jsi se na Commenting Queen?

petruschka
03-04-2008, 02:57 AM
Mili,
prihlasila jsi se na Commenting Queen?

Já jo :thumbup1:
Ale zase tak "ukecaná" tady nejsem,abych si tam dělala nějaké ambice :rotfl2:
NO ale mohla bych si tu povídat s váma....v češtině by mi to šlo fakt líp.....aspoň bysme zvedli hladinu příspěvků v českém foru :rotfl2:Kdysi jsme se snažili dohnat ty portugalky...ha,ha,ha...to už fakt teda nehrozí,je jich tam jak much :1eye:

Pride
03-04-2008, 04:07 AM
ahojky - tak jsem se konečně rozhodla to tady prolézt;) Vezmete mě k sobě?:blushing: Určitě budu mít spoustu hloupých dotazů:rotfl2:

kaciia
03-04-2008, 04:25 AM
Čauky!
Tak jsem sem taky zavítala a zkusím jít do toho :jumping3:
Mrknu na challenge a zkusím..
Ještě Garynko prosímtě může se používat třeba collab kit co byl na SIESTU ? :confused:

Pride
03-04-2008, 04:52 AM
holky pls - řeknete mi v rychlosti o co jde? Že bych zkusila štěstí? Akorát nemám nic od SA - teda pokud jsem pochopila správně...:no:

mil01
03-04-2008, 05:13 AM
Holky vitejte :cheer2:

Super ze aspon nekdo prisel mrknout. Jo dobrej dotaz jak je to vubec s freebie ze sa dalo by se pouzit?? Ja myslim ze ano. Uvidime co rekne Gabi kdyztak to je tady:
neco malo freebie (http://scrapartist.typepad.com/photos/challenge_freebies/index.html)

mil01
03-04-2008, 05:15 AM
holky pls - řeknete mi v rychlosti o co jde? Že bych zkusila štěstí? Akorát nemám nic od SA - teda pokud jsem pochopila správně...:no:

To je spatny, protoze je podminka 50 nejmin. Uvidime jak dopadne odpoved co se tyce Freebie-cek ze sa.... Protoze napriklad na LLP to neuznavaji jako jejich produk chi.

petruschka
03-04-2008, 06:25 AM
Čauky!
Ještě Garynko prosímtě může se používat třeba collab kit co byl na SIESTU ? :confused:

To by mělo jít,mě Gabi psala,že když je to collab ze SA,tak to platí....ale zrovna tenhle už jsem teda vyhodila,ten mě osobně moc k srdci nepřirostl.

Taky mám s tím problém,moc věcí nemám.Nejvíc toho mám asi od Lisy,ale jinak je to bída,pak maximálně collab co byl s Christinou,tak doufám že ten je OK.
Nejvíc mě štvou Two,že už tu nejsooou :o10:

mil01
03-04-2008, 06:47 AM
To by mělo jít,mě Gabi psala,že když je to collab ze SA,tak to platí....ale zrovna tenhle už jsem teda vyhodila,ten mě osobně moc k srdci nepřirostl.

Taky mám s tím problém,moc věcí nemám.Nejvíc toho mám asi od Lisy,ale jinak je to bída,pak maximálně collab co byl s Christinou,tak doufám že ten je OK.
Nejvíc mě štvou Two,že už tu nejsooou :o10:

No ja to mam dobry ze jsem u Aji. Chi a vedsinou v patek si dycky neco koupim protozeme se tu ty vyzvy moooc libi.
Jinak souhlasim je vazne skoda ze nekteri navrhari odchazeji a jsou pritom tak supet.
Add Lisa, by me vazne zajimalo co se s ni deje.

Gabi
03-04-2008, 06:53 AM
ahojky - tak jsem se konečně rozhodla to tady prolézt;) Vezmete mě k sobě?:blushing: Určitě budu mít spoustu hloupých dotazů:rotfl2:

Pride, jasne :1eye:
Vitej na ScrapArtist!

Gabi
03-04-2008, 06:53 AM
Já jo :thumbup1:
Ale zase tak "ukecaná" tady nejsem,abych si tam dělala nějaké ambice :rotfl2:
NO ale mohla bych si tu povídat s váma....v češtině by mi to šlo fakt líp.....aspoň bysme zvedli hladinu příspěvků v českém foru :rotfl2:Kdysi jsme se snažili dohnat ty portugalky...ha,ha,ha...to už fakt teda nehrozí,je jich tam jak much :1eye:

Hihi, Peto, portugalky tedy opravdu nedozeneme :rotfl2:

Gabi
03-04-2008, 06:54 AM
Čauky!

Kacko, ja myslim, ze muzes. Byly to veci na SA, takze by to nemel byt problem. Ale pokud mas alespon jednu dalsi vec, tak by to bylo fajn.

Gabi
03-04-2008, 06:57 AM
Na ty freebie se fakt zeptam, to bych kecala.. Ale napriklad freebie z toho naseho Dotazniku by mela byt ok.
Co se tyka collabu, tak jasne, ty jsou v poradku, ikdyz uz nejsou v shopu, ale byly tu na SA a od nasich designerek.
Ad Lisa Whitney - porad je ve fazi stehovani, behem par tydnu by se meli konecne nastehovat do noveho domu, ted ziji nekde provizorne.

Gabi
03-04-2008, 06:58 AM
hihi, skoda, ze nemuzu soutezit v Commenting Queen, posledni dobou pres ruzne PM a zarizovani mam postu az az :rotfl2:

Gabi
03-04-2008, 07:04 AM
Na ta % a freebies jsem se zeptala, pak vam dam vedet

mil01
03-04-2008, 07:33 AM
hihi, skoda, ze nemuzu soutezit v Commenting Queen, posledni dobou pres ruzne PM a zarizovani mam postu az az :rotfl2:

Gabi tak mi neco sli ju. :tongue_smilie::clap: si myslim ze i tak nemam sanci.

kaciia
03-04-2008, 07:36 AM
Gabi díky za odpověď,já to tam už dala,tak snad to bude OK..
No a večer mrknu na další challenge!
tak zatím!:wave:

petruschka
03-04-2008, 11:36 AM
Na ta % a freebies jsem se zeptala, pak vam dam vedet

Týjo tak to bych tvrdila na 100% že freebie se může použít :1eye: To ani neříkej že ne,má taky nějaké od Lisy za challenge,to by bylo nespravedlivéééééééééééé :ack2: :ack2: :ack2: :rolleye11:

Gabi
03-04-2008, 11:50 AM
Týjo tak to bych tvrdila na 100% že freebie se může použít :1eye: To ani neříkej že ne,má taky nějaké od Lisy za challenge,to by bylo nespravedlivéééééééééééé :ack2: :ack2: :ack2: :rolleye11:

Freebies jsou ok, pokud jsou od nasich designerek, tak je pouzit muzete

HanaZana
03-05-2008, 02:45 AM
Oki doki, holky, jdu do toho taky. RAK zkusím, mám teda většinou šílený fotky, ale snad nco najdu. Chci dnes udělat mojo monday s tím template a až s vyhlásí guest lift, tak taky.
Na komenty se snad hlásit ani nebudu, jsem spíš na DST, tady píšu jen sem tam a občas do galerky, když mě něco zaujme.

A úterky se slevou, to je fajn, mám ráda a myslím si, ýže to dost zabírá, když jsou novinky dva dny levnější, spousta lidí si to koupí už jen kvůli té slevě.

petruschka
03-05-2008, 03:37 AM
Template jsem tam právě plácla :jumping3:
A na komentáře jsem se sice přihlásila, ale na vítězství se teda fakt nesápu. Jsem to vzala jako "není důležité zvítězit,ale zůčastnit se", je to tam jaksi bezpracné :001_cool::001_cool::001_cool:
No ale píšu trochu víc komentíků, to jo. Ono je to takové divné,člověk se vyšťaví na DST a pak už se mu moc nechce komentovat znova to samé :woohoo:

Gabi
03-05-2008, 06:27 AM
Ono je to takové divné,člověk se vyšťaví na DST a pak už se mu moc nechce komentovat znova to samé :woohoo:

To je prave ono!!! Spousta lidi ma veci z SA, ale jede jen na DST, coz je bohuzel smutne... Proto mame tuto soutez, aby se lide naucili komentovat sve LO i tady. Kazdy to bere jako prestupni stanici.
Dokonce rikaly holky, ze na MSA jsou placeni lide za komentare, tak to je opravdu sick... Na DST je to opravdu hra, pokud clovek nehraje praise game, tak nemas absolutne sanci a spousta nadhernych LO je bez povsimnuti, bohuzel.

Gabi
03-05-2008, 06:28 AM
Oki doki, holky, jdu do toho taky. RAK zkusím, mám teda většinou šílený fotky, ale snad nco najdu. Chci dnes udělat mojo monday s tím template a až s vyhlásí guest lift, tak taky.
Na komenty se snad hlásit ani nebudu, jsem spíš na DST, tady píšu jen sem tam a občas do galerky, když mě něco zaujme.

A úterky se slevou, to je fajn, mám ráda a myslím si, ýže to dost zabírá, když jsou novinky dva dny levnější, spousta lidí si to koupí už jen kvůli té slevě.

Hani, ikdyz moc nepises, tak se na tu commenting Queen prihlas, mas za to jeden bod to March Madness.

petruschka
03-05-2008, 06:31 AM
To je prave ono!!! Spousta lidi ma veci z SA, ale jede jen na DST, coz je bohuzel smutne... Proto mame tuto soutez, aby se lide naucili komentovat sve LO i tady. Kazdy to bere jako prestupni stanici.
Dokonce rikaly holky, ze na MSA jsou placeni lide za komentare, tak to je opravdu sick... Na DST je to opravdu hra, pokud clovek nehraje praise game, tak nemas absolutne sanci a spousta nadhernych LO je bez povsimnuti, bohuzel.

Jenže kdokoli kdekoli dělá CT ,tak po něm chtějí dávat LOčka na DST...takže každý má prostě DST jako hlavní galerku...taky proto,že tam nikdo není omezený nějakým kreditem...a tak nějak to tam nejvíc žije,proto všichni jdou nejdříve tam.

Gabi
03-05-2008, 06:37 AM
Jenže kdokoli kdekoli dělá CT ,tak po něm chtějí dávat LOčka na DST...takže každý má prostě DST jako hlavní galerku...taky proto,že tam nikdo není omezený nějakým kreditem...a tak nějak to tam nejvíc žije,proto všichni jdou nejdříve tam.

jj, ja vim :)

petruschka
03-05-2008, 06:42 AM
Ale touhle akcí se to tu trochu pohne,myslím.Je to dobrý nápad. trochu to přinutí lidi tady být a třeba i něco si koupit,aby měli z čeho tvořit ;-)

Ale přiznávám,že mám trochu problém,přijdou mi všechny věci děsně podobný,v jednom stylu.Teď hodně frčí takové ty přírodní věci nebo reálně vypadající věci a mám pocit že tady tohle prostě člověk nenajde,což je škoda.Všechno je to jen barevné,kreslené atd.
Chtělo by to i návrháře co tvoří něco "moderního"...chi chi,to jsem řekla blbost,ale nevím jak to vyjádřit líp.

Pride
03-05-2008, 06:43 AM
Prosím ještě jednou pomalu pro blbce;) Má se udělat LO, které obsahuje 50% produktů SA a je jedno jaké to LO bude? Díky díky díky:love01:

petruschka
03-05-2008, 06:45 AM
Prosím ještě jednou pomalu pro blbce;) Má se udělat LO, které obsahuje 50% produktů SA a je jedno jaké to LO bude? Díky díky díky:love01:

A o čem mluvíš? Záleží v jaké challenge to je,ale většinou to jedno není.Teď na Mojo se dělá template, jindy se zase někdo liftuje atd. Musíš vždycky přečíst ty podmínky té určité challenge,proto to Gabi tady rozděluje na témata.

Teď je aktuální tohle:
http://www.scrapartist.com/scrapforums/showthread.php?t=7674

Jinak na tom odkazu co jsem ti dávala minule je seznam všech.

Gabi
03-05-2008, 06:47 AM
Ale touhle akcí se to tu trochu pohne,myslím.Je to dobrý nápad. trochu to přinutí lidi tady být a třeba i něco si koupit,aby měli z čeho tvořit ;-)

Ale přiznávám,že mám trochu problém,přijdou mi všechny věci děsně podobný,v jednom stylu.Teď hodně frčí takové ty přírodní věci nebo reálně vypadající věci a mám pocit že tady tohle prostě člověk nenajde,což je škoda.Všechno je to jen barevné,kreslené atd.
Chtělo by to i návrháře co tvoří něco "moderního"...chi chi,to jsem řekla blbost,ale nevím jak to vyjádřit líp.
Snazime se divat po novych navrharich, ale jak to vypada, tak je kazdy spokojeny tam, kde je...

Pride
03-05-2008, 07:06 AM
template mám stažený a koukal ajsem, že můžu použít freebies - páč z SA nic nemám:blushing: Ty freebie můžu stahovat přímo tady odtud jak je nahoře v záhlaví freebie? Děkuju za rady... já to snad i za chvíli pochopím sama:001_unsure:

petruschka
03-05-2008, 07:10 AM
template mám stažený a koukal ajsem, že můžu použít freebies - páč z SA nic nemám:blushing: Ty freebie můžu stahovat přímo tady odtud jak je nahoře v záhlaví freebie? Děkuju za rady... já to snad i za chvíli pochopím sama:001_unsure:

No jasně,pokud tam nějaký je,tak ho určitě můžeš stáhnout ;) Ale musí to být od nekoho ze SA,já koukala že tam jsou snad i jiný věci.

Gabi
03-05-2008, 07:25 AM
No jasně,pokud tam nějaký je,tak ho určitě můžeš stáhnout ;) Ale musí to být od nekoho ze SA,já koukala že tam jsou snad i jiný věci.

Presne tak, ta freebie musi byt od nasich designerek jinak to neplati. Muzes pouzit tu za ten dotaznik napr.

Pride
03-05-2008, 07:29 AM

no tak to bude teda potom oříšek:rolleye11::rotfl2:

Gabi
03-05-2008, 07:32 AM
hihi, Pride, oprav si podpis, mas tam I'm fun (misto fan :rotfl2:)
fun znamena legrace

petruschka
03-05-2008, 08:03 AM
fun znamena legrace

no jo :rotfl2::rotfl2::rotfl2::rotfl2::rotfl2::rotfl2:

HanaZana
03-05-2008, 08:27 AM
Tak jsem se zapojila do swap photo akce, hm, jse zvědavá, koho mi přidělí..
Na komentáře teda taky, ale těch počítám až tolik nebude, horko těžko stíhám něco napsat na DST a do fór.
Mojo monday je hotovo, tak že by ještě herritage challenge?
Bych musela vyhrabat nějakou starou fotku našich v tanečních šatech, chápu to dobře, ne? Fotky pod rok 1970 a tentokrát v šatech na pes, nebo z maturitního večírku, atd...?

mil01
03-05-2008, 08:32 AM
Tak jsem se zapojila do swap photo akce, hm, jse zvědavá, koho mi přidělí..
Na komentáře teda taky, ale těch počítám až tolik nebude, horko těžko stíhám něco napsat na DST a do fór.
Mojo monday je hotovo, tak že by ještě herritage challenge?
Bych musela vyhrabat nějakou starou fotku našich v tanečních šatech, chápu to dobře, ne? Fotky pod rok 1970 a tentokrát v šatech na pes, nebo z maturitního večírku, atd...?
Pokud to chapu ja navic to musi byt kolaz, ne?? Jako ruzny casti spojeny??

petruschka
03-05-2008, 08:37 AM
Hele ale to nepatří do té březnové akce nebo jo?

Pride
03-05-2008, 08:37 AM
fun znamena legrace

já hlava vykojená:rotfl2::rotfl2::rotfl2::rotfl2:Děkuju

Gabi
03-05-2008, 09:43 AM
Pokud to chapu ja navic to musi byt kolaz, ne?? Jako ruzny casti spojeny??

Mili, ty tu michas hrusky s jablkama :) To, o cem mluvi Hanca je heritage a ty mluvis o altered.
A ano, vsechny challenge se pocitaji do March Madness.

petruschka
03-05-2008, 09:47 AM
Gabi já to zrovna před chvilkou zkoumala a já to teda pochopila blbě,myslela jsem že to patří dohromady,ono to totiž je na blogu spojené v jednom:
Heritage and Altered/Collage Challenges

http://scrapartist.typepad.com/the_hub/2008/03/heritage-and-al.html

Myslela jsem že se má vzít někdo v šatech z rodiny nebo od přátel,vystřihnout a dát na papír.

petruschka
03-05-2008, 09:50 AM
Tak to mě teda zblbli,koukala jsem tam ještě jednou,takže:

- heritage challenge má téma: "Date Night"-tady teda asi klasika-fotka starší než 1970 a na ní někdo vystrojený na ples,schůzku atd.

- Altered/Collage challenge má "Paperdoll Fun"...tam se teda mají vystřihnout asi nějaké ty šaty a hodit na papír.

No...nemám ani jedno :(

mil01
03-05-2008, 10:13 AM
Tak to mě teda zblbli,koukala jsem tam ještě jednou,takže:

- heritage challenge má téma: "Date Night"-tady teda asi klasika-fotka starší než 1970 a na ní někdo vystrojený na ples,schůzku atd.

- Altered/Collage challenge má "Paperdoll Fun"...tam se teda mají vystřihnout asi nějaké ty šaty a hodit na papír.

No...nemám ani jedno :(

no ja bych mela svatebni fotecku....
Ale pruser je ze jsem nejak vytudla nad tim templatem... Navic tu mam porad rusno... ted je tu mamka a tak...

mil01
03-05-2008, 10:14 AM
Gabi dik za upozorneni me se to nejak slilo, do jednoho, chi:rotfl2:

HanaZana
03-05-2008, 10:25 AM
Aha, takže ještě altered, no, to jsem nějak zazdila...A láká mě to snad asi i víc, mám kit od Paint a tam jsou šaty, ty by se daly použít jako template třeba na nějaký SA papír... Hmmm, popřemýšlím o tom taky!
Díky za tipy!
SA mě teď moc nebralo, ale tahle akce je dost zajímavá a musím říct, že tento týden se na shopu objevilo i docela dost zajímavých věcí, collab už jsem použila a možná půjdu i do Lili. Jen tak dál! :clap:

petruschka
03-05-2008, 10:36 AM
jj,taky si myslím že tahle akce chytne víc lidí......asi jako tenkrát FIESTA víkend,to byl mazec!! :jumping3:

petruschka
03-05-2008, 10:37 AM
a mám slíbenou od maminy její fotku v šatech,tak jsem zvědavá s čím se vytasí :woohoo:

HanaZana
03-05-2008, 10:44 AM
Ještě dotaz na gabi... Jak je to s procenty na jendotlivé challenge? Na blogu ani na foru (na tom konkrétním) jsem nenašla, kolik % musí být ze SA. Díkec!

Gabi
03-05-2008, 11:23 AM
Ještě dotaz na gabi... Jak je to s procenty na jendotlivé challenge? Na blogu ani na foru (na tom konkrétním) jsem nenašla, kolik % musí být ze SA. Díkec!

Hani, vetsinou je to min 50% pokud neni napsane jinak.

HanaZana
03-05-2008, 05:37 PM
Gabi, díky, už jsem to zjistila. 50% je slušný.
Ale přece jen dotaz... Mám Ultimate Art collection kit od Christiny Renee, prodávala ho i tady, ale já ho kupovala u ní na shopu. POčítají se její věci jako věci ze SA v tomto případě? Jde to nějak zjistit, že jse to nekupoavala tady? Její věci by se mi moc hodily do té altered collage challenge..

Díky fíky!

petruschka
03-06-2008, 01:17 AM
Ale přece jen dotaz... Mám Ultimate Art collection kit od Christiny Renee, prodávala ho i tady, ale já ho kupovala u ní na shopu. POčítají se její věci jako věci ze SA v tomto případě? Jde to nějak zjistit, že jse to nekupoavala tady? Její věci by se mi moc hodily do té altered collage challenge..

Díky fíky!

Já ho mám taky,takže by mě to taky zajímalo. Tím spíš že já jsem ho kupovala tady,byl tu levnější. jenže spoustu věcí jsem kupovala tady a jsou mi teď jaksi k prdu :o10:
Ale ta Christina mě teda zajímá - můžu ji používat,když není vaše, ale prodávala to tady???

Hani to jestli jsi to koupila tady nebo jinde,to se určitě zjistit dá,ale to by snad nemělo mít vliv,nebo jo?

petruschka
03-06-2008, 01:29 AM
Teď jsem koukala na Heritage gallerky a viděla jsem tam dílko,kde nebylo ze SA vůbec nic :no:

HanaZana
03-06-2008, 02:33 AM
Petrushko, ty to můžeš použít v pohodě, jak psala Gabi, tak se to tady prodávalo a ta designerka byla guest, nebyla tady nastálo a neodešla. I když to je taky divný pravdilo. Něco tu bylo a použít to můžeš a něco to bylo a použít to nemůžeš jen proto, že autorka zdrhla jinam.

Mně se z toho kitu právě hodí ty ephemera věci, pohlednice, tickety, atd... Na tu altered challenge.

A komentáře, to já stíhat nebudu, jen jsem se přihlásila z legrace, když je to taková obr akce.

Btw, dnes mi přišel mail ohledně RAKu, tak nevím, přišlo něco i ostatním? Myslela jsem, že dostaneme PM s přiděleným jménem a už se poslu dohodneme a vyměníme zipy s fotkama...

petruschka
03-06-2008, 03:48 AM
Hani mě nic nepřišlo :1eye: A přihlášená jsem.Nemáš to spíš nějakou soukromou nabídku?
Kolik se při tomhle vůbec dává fotek?

Koukala jsem že na DST je teď spousta RAK loček,taky asi nějaká akce proběhla?

Gabi
03-06-2008, 07:11 AM

Díky fíky!

Hani, pokud se to prodavalo tady a byl to kit od hosta, tak by to melo byt asi ok, napis tam retired from SA.

Gabi
03-06-2008, 07:11 AM
Teď jsem koukala na Heritage gallerky a viděla jsem tam dílko,kde nebylo ze SA vůbec nic :no:
Pokud tam takove je, tak se nepocitaji zadne body do MM

Gabi
03-06-2008, 07:12 AM
Petrushko, ty to můžeš použít v pohodě, jak psala Gabi, tak se to tady prodávalo a ta designerka byla guest, nebyla tady nastálo a neodešla. I když to je taky divný pravdilo. Něco tu bylo a použít to můžeš a něco to bylo a použít to nemůžeš jen proto, že autorka zdrhla jinam.

Mně se z toho kitu právě hodí ty ephemera věci, pohlednice, tickety, atd... Na tu altered challenge.

A komentáře, to já stíhat nebudu, jen jsem se přihlásila z legrace, když je to taková obr akce.

Btw, dnes mi přišel mail ohledně RAKu, tak nevím, přišlo něco i ostatním? Myslela jsem, že dostaneme PM s přiděleným jménem a už se poslu dohodneme a vyměníme zipy s fotkama...

RAk zapis je az do 14.3., az pote dostanete pridelene jmeno.

petruschka
03-07-2008, 10:27 AM
Gabi prosím tě mám dotaz na Altered/Collage challenge. Můžu na to použít šaty,který jsem si naskenovala z knížky?A pokud jo,co bych měla napsat do kreditu? Díky moc!

Gabi
03-07-2008, 01:20 PM
Gabi prosím tě mám dotaz na Altered/Collage challenge. Můžu na to použít šaty,který jsem si naskenovala z knížky?A pokud jo,co bych měla napsat do kreditu? Díky moc!

tak to nevim, Peto... napis tam nazev knizky :)

Gabi
03-07-2008, 01:21 PM
Holky, pokud delate challenge, davejte si pozor na kredity, musite mit min 50% z SA ;) jinak se vam nebudou pocitat body

petruschka
03-07-2008, 02:48 PM
Holky, pokud delate challenge, davejte si pozor na kredity, musite mit min 50% z SA ;) jinak se vam nebudou pocitat body

Já se snažím :) Ale kdybys někde zahlídla něco co je špatně, tak nám to povíš,ne? Tím nemyslím že bys nám to měla kontrolovat,to jen kdyby náhodou :)

Ale poslední LO jsem měla ze SA skoro všechno krom jedný věci,akorát jsem to přebarvovala,tak snad to neva.

Gabi
03-08-2008, 01:51 PM
Holky, pokud budete potrebovat nejake veci na challenge, tak kouknete sem. (http://www.scrapartist.com/gallery/showgallery.php?cat=538)
Je tam par papiru, ramecky atd. (ale musi to byt od nasich designerek, abyste to mohly pouzit na challenge)

mil01
03-10-2008, 06:37 PM

Gabi ono je to nekdy tezky pocitat... :rotfl2: Presne nevim jak, jestli poctem pouzitych veci nebo jak...

petruschka
03-11-2008, 03:08 AM
Gabi ono je to nekdy tezky pocitat... :rotfl2: Presne nevim jak, jestli poctem pouzitych veci nebo jak...

Já taky dodnes nevím,jak ty procenta zhruba počítat.....jestli na položky v kreditu nebo jestli na pohled......jestli papír je víc než malá kytička nebo jestli je to 50/50, fakt nevím.Tak se většinou snažím mít tam těch věcí navíc co nejmíň,abych to nemusela řešit :001_unsure:

kaciia
03-27-2008, 08:00 AM
Nevěděla jsem kam to napsat,tak sem...
Gabi ještě pokračuje Guest creative goddess scraplifts?
No nevadí,i kdyby ne,tak jsem si liftla :)
http://www.scrapartist.com/gallery/data/577/thumbs/jazz_kopie.jpg

http://www.scrapartist.com/gallery/showgallery.php?cat=577

Gabi
03-27-2008, 08:06 AM
Kacko, vis ze nevim? :) ale uz asi ne, tusim, ze to uz bylo vyhlasene...

Gabi
03-27-2008, 08:07 AM
Ja chci ted udelat scraplift challenge, jen tak, zadne ceny. nekdy lift nakopne, kdyz cloveku dochazi mojo ;)

kaciia
03-27-2008, 08:23 AM
Jj,občas to mám ráda :)
A už to vidím na blogu,že bylo vyhlášení...no nevadí,tak to Gabi vyhlaš,ať zase můžu liftovat :whistling:

mil01
03-27-2008, 08:46 AM
Liftiky jsou supe...

Ale uprime si zacinam zamilovavt ty vyzvy jak je kolaz nebo ty stare fotky je to neco jineho nez porad deti... silene me to bavi akorat ten cas tyden je na me kratkej... vedsinou to delam tak s tydenim spozdenim. Chi... Ono to chce trosku nejakej napad a ten se mi lihne dyl v makovici chi ale jinak rikam porad vyzvy tady supeeer. :-):clap:

Gabi
03-27-2008, 08:49 AM
JJ, Mili, uplne s Tebou souhlasim :) To je take duvod, proc delam rada heritage, je to prijemna zmena.
Vcera jsem si dokonce ve svych LO udelala album na Heritage a Altered, takze pokud se budete chtit podivat, co mam za Lo z heritage, uz nemusite slozite listovat :)

petruschka
03-27-2008, 08:55 AM
Heritage mám taky ráda.....altered už jaksi míííň :) To jsem zkoušela jen jednou.