View Full Version : Survey - dotaznik
Ahoj holky,
ode dneska az do konce brezna pobezi dotaznik. (http://www.scrapartist.com/scrapforums/showthread.php?t=7533)
Je tam 15 otazek, radi bychom vedeli, co si zakaznici mysli o SA a take abychom vedeli, co zlepsit,na co se zamerit.
Chtela bych vas poprosit, pokud si najdete chvilinku, prosim pomozte nam v teto veci. Jako podekovani za vyplneni dostanete freebie, kterou udelaly Aja, Amanda, Lili a Laurie.
Dekuju!
Jeste bych vas chtela poprosit o neco. Pokud mate zajem jen o to freebie, tak to prosim nevyplnujte. Cele proc to delame je to o tom, ze bychom radi dostali uprimne nazory. A ne aby to lide vyplnili jen kvuli freebie (ta je jako podekovani za vas cas).
Nikolette
02-26-2008, 01:39 PM
Ahoj Garynko, hlasim splnino :rolleye11: Snad se nejake zmeny k lepsimu opravdu zrealizuji...
Dekuju, Verco! Budeme se snazit, pokud to bude v nasich silach :)
petruschka
02-26-2008, 03:30 PM
Ahojky...tak jsem to chtěla vyplnit,ale já prostě nejsem schopná na to odpovědět, moje chabá angličtina mi to bohužel nedovolí. Kdyby to bylo celé jen zaškrtávací tak bych to zvládla,ale já prostě anglicky toho moc nenakecám :thumbdown:
Takže se průzkum bude muset obejít beze mě :no:
Ahojky...tak jsem to chtěla vyplnit,ale já prostě nejsem schopná na to odpovědět, moje chabá angličtina mi to bohužel nedovolí. Kdyby to bylo celé jen zaškrtávací tak bych to zvládla,ale já prostě anglicky toho moc nenakecám :thumbdown:
Takže se průzkum bude muset obejít beze mě :no:
co se da delat, ja bohuzel nemam cas to s kazdym prochazet a prekladat.
petruschka
02-26-2008, 04:12 PM
co se da delat, ja bohuzel nemam cas to s kazdym prochazet a prekladat.
To je jasný,ani jsem to po tobě nechtěla ;) Jen hlásím,že jsem se na to nevykašlala, snaha byla, ale prostě jsem tele no :001_unsure:
To je jasný,ani jsem to po tobě nechtěla ;) Jen hlásím,že jsem se na to nevykašlala, snaha byla, ale prostě jsem tele no :001_unsure:
zadny tele, Peto. To vubec ne! jen proste nestihas v anglictine, vubec nic se nedeje!
Enique
02-26-2008, 06:06 PM
zadny tele, Peto. To vubec ne! jen proste nestihas v anglictine, vubec nic se nedeje!
Garynko ,hlásím též splníno,ale překládáno překladačem ,tak se asi nasmějete.
Enique
02-26-2008, 06:07 PM
Garynko ,hlásím též splníno:tongue_smilie:,ale překládáno překladačem ,tak se asi nasmějete.:rotfl2:
Enique
02-26-2008, 06:11 PM
Dvakrát jsem nechtěla ,ale technika zradila a nepřišla jsem na to jak to smazat:oops:
mil01
02-26-2008, 06:41 PM
Hlasim ze ja vyplnila, sice tosilinku stroze ale preci...
Na sa se mi libi hlavne vyzvy jsou super, mrzi me ze odsud odeslo spousta vybornych designeru. tohle jsem se tam s mou anglinou nedostala... :oops:jo nekde sem snad zaslechla ze musi kazdy tyden vytvorit jednu novou vec, nevim co je na tom pravdy ale ja mam nazor ze to musi nutne jit na ukor kvality... I kdyz ne dycky ze, kdyz se podivame na jofinu kaz dej tyden novej kyt a dycky bomba, akorat ted neudelal nic 14 dni mam dojem. Chi.
Gabi jestli chces muzes to tlumocit vedeni. jsem moc rada ze vedsina otazek bylo ano ne.
Garynko ,hlásím též splníno:tongue_smilie:,ale překládáno překladačem ,tak se asi nasmějete.:rotfl2:
:) dekuju!
Hlasim ze ja vyplnila, sice tosilinku stroze ale preci...
Na sa se mi libi hlavne vyzvy jsou super, mrzi me ze odsud odeslo spousta vybornych designeru. tohle jsem se tam s mou anglinou nedostala... :oops:jo nekde sem snad zaslechla ze musi kazdy tyden vytvorit jednu novou vec, nevim co je na tom pravdy ale ja mam nazor ze to musi nutne jit na ukor kvality... I kdyz ne dycky ze, kdyz se podivame na jofinu kaz dej tyden novej kyt a dycky bomba, akorat ted neudelal nic 14 dni mam dojem. Chi.
Gabi jestli chces muzes to tlumocit vedeni. jsem moc rada ze vedsina otazek bylo ano ne.
Mili, moc dekuju!!! Opravdu si toho moc vazim, ze i pres neznalost anglictiny do toho jdes! Dekuju!
mil01
02-27-2008, 04:27 AM
Mili, moc dekuju!!! Opravdu si toho moc vazim, ze i pres neznalost anglictiny do toho jdes! Dekuju!
Gabi ono to s prekladacem bylo snadne nasti to slo..... a hlavne ze vedsina byli otazky tipu ano ne. Chi.:clap:
Simies
02-27-2008, 06:58 AM
Hlásím, že sem to také vyplnila. Ale asi to moje k ničemu nebude, nemůžu nakupovat na netu, tak jsem se tam moc vyjadřovat nemohla. Ale snaha byla, a to se snad počítá!
Hlásím, že sem to také vyplnila. Ale asi to moje k ničemu nebude, nemůžu nakupovat na netu, tak jsem se tam moc vyjadřovat nemohla. Ale snaha byla, a to se snad počítá!
Pocita se vsechno, dekuju! :)
petruschka
02-27-2008, 12:47 PM
Gabi ono to s prekladacem bylo snadne nasti to slo..... a hlavne ze vedsina byli otazky tipu ano ne. Chi.:clap:
hernajs tak to já měla asi jiný dotazník :rolleye11: Tam na mě od půlky chtěli psaný odpovědi...což bych sice s překladačem napsat mohla,ale asi by tomu nikdo moc nerozuměl :blushing: Ještě pak zkusím znásilnit manžu (teda jako na pomoc,ne doslova:blushing:),ale to by někdy musel přijít domů dříve než ve 20...pak už bývá nepoužitelnej :rolleye11:
mil01
02-27-2008, 02:28 PM
hernajs tak to já měla asi jiný dotazník :rolleye11: Tam na mě od půlky chtěli psaný odpovědi...což bych sice s překladačem napsat mohla,ale asi by tomu nikdo moc nerozuměl :blushing: Ještě pak zkusím znásilnit manžu (teda jako na pomoc,ne doslova:blushing:),ale to by někdy musel přijít domů dříve než ve 20...pak už bývá nepoužitelnej :rolleye11:
No ja si prekladala co po me chteji a jako navrhare oblibene napises snadno. A pak jsem odpovedela v kratouckych veatach pokud se tomu vubec tak da rikat. Chi zbytek jsem napsala sem gabci... Ted pokud to nevadi....:love01: O Freebie mi vazne neslo spis to tu mam docela rada a je mi lito ze nekteri odchazeji... a tak. :-) Treba to pomuze. Chi.
petruschka
02-27-2008, 04:59 PM
No návrháři většinou říkali,že tu jsou dost tvrdý podmínky, tak pravděpodobně proto odcházejí...ale s tím my asi bohužel nic neuděláme. Je to fakt škoda.
petruschka
03-04-2008, 11:45 AM
Holky hééééélp, bojuju s tím dotazníkem....co se mě to tady ptají?
Does the Monthly Collaboration Kit entice you to SA?
Jestli ho chci nebo jestli se na něm chci podílet nebo ještě něco jiného? Dost podstatný rozdíl :rolleye11:
Holky hééééélp, bojuju s tím dotazníkem....co se mě to tady ptají?
Does the Monthly Collaboration Kit entice you to SA?
Jestli ho chci nebo jestli se na něm chci podílet nebo ještě něco jiného? Dost podstatný rozdíl :rolleye11:
:rotfl2::rotfl2:
Peto, podilet se na nem nemusis :)) Otazka zni jestli Te prilaka na SA collab :)
petruschka
03-04-2008, 11:55 AM
:rotfl2::rotfl2:
Peto, podilet se na nem nemusis :)) Otazka zni jestli Te prilaka na SA collab :)
chi chi...no tak to vidíš no :) Jsem se bála aby se k něčemu neupsala :rotfl2:
Dík :love01:
petruschka
03-04-2008, 11:56 AM
Já už to vidím...to bude asi jedna krávovina za druhou ty moje odpovědi :woohoo:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.