View Full Version : Vanocni nalada
Ahoj holky :wave:,
i na SA se zacina pomaloucku vkradat vanocni nalada. Pokud se chcete pripojit mezi nas s vanocni ikonkou, muzete si ji udelat tady (http://www.blessthischick.com/btcmachine/index.php).
Dnes jsem videla vanocni kolab kit, ktery bude k dispozici v prosinci a uz ted muzu rict, ze se mate na co tesit!!! :woohoo::cheer2:
Spanelky nas ve foru valcuji :001_unsure:, kde jste kdoo :grouphug:?!!!
petruschka
11-29-2007, 12:36 PM
Gabi dííík :love01:
Na ty španělky jsem taky koukala jak se rozjeli,na ně nemáme,když krafeme na BC :001_cool:
tak jsem do toho šla auž mám novou svátečí ikonku :1eye: ovšem ze Španělkama asi nemůžem soupeřit , to asi neustojíme , je jich víc :clap:
tak jsem do toho šla auž mám novou svátečí ikonku :1eye: ovšem ze Španělkama asi nemůžem soupeřit , to asi neustojíme , je jich víc :clap:
Hihi, Petu, to asi ne. Slusi Ti to :)
Hihi, Petu, to asi ne. Slusi Ti to :)
ale zase na druhou stranu co si budem povídat , jsme žebský drbavý , tak třebas , že bychom jako malý státeček v něčem prosluli , jako že by se o nás hovořilo , jako o těch babách co i Španělky překecaly , to by mohla být docela dobrá výzva :woohoo:
petruschka
11-29-2007, 01:22 PM
Tak jsem tu taky v novém vánočním kabátě :clap::clap::clap:
Tak jsem tu taky v novém vánočním kabátě :clap::clap::clap:
Jupiiiii :clap:, parada !
hawra
11-29-2007, 02:22 PM
Ahojte, pridavam sa teda s vianocnou naladou { milujem Vianoce} a zvysujem pocet prispevkov. :rolleye11:
kaciia
11-29-2007, 02:49 PM
Téda holky vám to sluší!!!
..no snad už se za chvilku taky přidám :whistling:
jindrucha
11-29-2007, 02:51 PM
já jsem taky nová:clap:
kaciia
11-29-2007, 03:12 PM
Jůůů,tak jsem tady taky v novém kabátě!
Garynko díky za super odkaz :rotfl2:
petruschka
11-29-2007, 03:21 PM
chi chi....Jindrucho máš naprosto boží čepici :rotfl2:
petruschka
11-29-2007, 03:24 PM
Jinak teda abysme dohnaly španělky...k tomu nám zbyvá asi 430 příspěvků :1eye:
:rotfl2:
:lmao::lmao::lmao:
LazyKitty
11-29-2007, 04:22 PM
Tiez mam novu ikonku :thumbup1:
430 prispevkov, to je nic. Chce to iba zostat tu tak do stvrtej rana a pojde to samo.
hawra
11-29-2007, 04:24 PM
ako to vtedy dopadlo na BC so scitanim dusi? Cez 100 ich bolo, ze? Stacilo by teda, keby kazdy napisal zo 4-5 prispevkov a dozenieme ich :clap:
Timkova
11-29-2007, 04:25 PM
Ahoj holky.Aj ja som sa hrajkala s ikonkou,ale asi mi ju neuploadlo-uvidime:lol:
LazyKitty
11-29-2007, 04:25 PM
Aha, prave som si vsimla, ze moja ikonka je cervenovlase okridlene dvojca Petruschky. Este aj ten snehuliak :no:
Taky neplanovany liftik :lol:
Ikonky mate holky super!!! :clap:
Jakmile bude cas, vrhnu se na galerku, at zkouknu vase vytvory!
mumis
11-29-2007, 06:58 PM
Já jsem se přišla taky mrknout, holky moc vám ta vánoční nálada sluší.:thumbup1::thumbup1:
Blanka
11-29-2007, 11:49 PM
udělat si vánoční podobu je prostě supéééér :clap::clap::clap::clap: dík za odkaz jsem se pobavila a fakt mi to je i podobný :rotfl2:
dypecek
11-30-2007, 01:54 AM
dypecek taky v novém - kuk :-)
kaciia
11-30-2007, 02:21 AM
Krasavice!!
Blanko no jo! Si to celá ty!!! :jumping3:
HanaZana
11-30-2007, 02:28 AM
Taky jsem tadyyyyy, ahoooj!:clap:
Enique
11-30-2007, 02:33 AM
tak s mi taky podařilo zaregistrovat a jsem tu taky.:wave:
tedy vám to ale všem taaaaaaaaaak sluší , jedna hezčí než druhá !!!!!!!:clap: ovšem Španělky nějak nedoháníme , holky co vyhlásit takovou malou soutěž , tedy soutěž , spíš takový zájem o vkus ostatních , co kdybyste sem každá dala link na scrap , který vás dostal , tím myslím něco jako to vychvalování na DST , pokud by to byla práce některý s Češek , o to líp , jdu pohledat a hned vám tu hodím , nějaký hezký náhled .
MNo tak to sme trošinku neodladila , nemám linky na všechny vaše galerky , takže tedy pokud by se zde souhlasilo , tak by asi bylo dobrý sem dát nějak adresu galerky , tedy každé že , tak to holky dolaďte , třebas to tedy zapadne a nic z toho nebude :o10:
petruschka
11-30-2007, 03:11 AM
tedy vám to ale všem taaaaaaaaaak sluší , jedna hezčí než druhá !!!!!!!:clap: ovšem Španělky nějak nedoháníme , holky co vyhlásit takovou malou soutěž , tedy soutěž , spíš takový zájem o vkus ostatních , co kdybyste sem každá dala link na scrap , který vás dostal , tím myslím něco jako to vychvalování na DST , pokud by to byla práce některý s Češek , o to líp , jdu pohledat a hned vám tu hodím , nějaký hezký náhled .
Jak to že nedoháníme? včera byl rozdíl cca 430 dneska asi 410 :rotfl2:
Mohly bysme založit jedno vlákno a sepsat tam naše galerky ....myslela jsi galerku tady na SA nebo všechny?To by byl asi zmatek ....blbý je,že většina holke má kompletní galerku na DST,ale to zase je asi blbý tady vystavovat :rolleye11:
Jak to že nedoháníme? včera byl rozdíl cca 430 dneska asi 410 :rotfl2:
Mohly bysme založit jedno vlákno a sepsat tam naše galerky ....myslela jsi galerku tady na SA nebo všechny?To by byl asi zmatek ....blbý je,že většina holke má kompletní galerku na DST,ale to zase je asi blbý tady vystavovat :rolleye11:
mno myslela sem na SA , tak by si tu holky co nemají galerky vytvořily a mohly by sem dát jen třebas svá nejoblíbenější díla a nebo tak , a s tím vláknem dost dobrý nápad :thumbup1:
klarissa
11-30-2007, 03:50 AM
Ahoj holčiny....jen zkouším spojení.....:clap:
....jééé...ono to funguje....:clap:
Blanka
11-30-2007, 03:51 AM
Petu dobrá nápad!
jo a souhlas je tu jedna hezčí ježíška než druhá :clap:
mumis
11-30-2007, 04:19 AM
Jsem se trošku změnila, bo jsem nebyla moc vánoční, ale teď jsem krásná, že?:santa::rotfl2:
Jsem se trošku změnila, bo jsem nebyla moc vánoční, ale teď jsem krásná, že?:santa::rotfl2:
nejhezčí :woohoo:
JulieP
11-30-2007, 05:58 AM
teda! a ty trpitky na cepici! nadhera :):thumbup1:
Jdu se připojit k vánoční náladě, Gabi, díky za tip :)))))))) :clap:
ahoj ahoj ahoj
tak jsem tady a taky ve vánoční náladě. :thumbup1:
všichni máte nádherné ikonky fakt se povedly. :clap:
klarissa
11-30-2007, 09:04 AM
Ahoj holky....moje ikonka není zrovna vánoční, ale jsem ráda, že mám vůbec nějakou a hlavně díky Petruschce snad bude i vidět...:clap:
klarissa
11-30-2007, 09:06 AM
...tak jsem hned dostala jebanec od Petruschky, že nejsem vánoční a jdu se teda převlíknout...:tongue_smilie:
petruschka
11-30-2007, 09:13 AM
Hele nepomlouvej,jooooooooooo :tongue_smilie:
tady se všichni smekaj,aby měly vánoční obleček a ty si sem nakráčíš v riflích a triku a se sponou na pásku o které tvrdíš že je to foťák na krku
http://www.postsmile.com/img/emotions/200.gif
klarissa
11-30-2007, 10:23 AM
Hele nepomlouvej,jooooooooooo :tongue_smilie:
tady se všichni smekaj,aby měly vánoční obleček a ty si sem nakráčíš v riflích a triku a se sponou na pásku o které tvrdíš že je to foťák na krku
...ti rozkopu sněhuláka....:rotfl2:
klarissa
11-30-2007, 10:24 AM
...snažila jsem se převlíct, ale nové oblečky se mi někde zasekly a ještě nedorazily...:001_cool:
LazyKitty
11-30-2007, 10:46 AM
Len zatial neprechladni :1eye:
Len zatial neprechladni :1eye:
:rotfl2:to je pravda!
petruschka
11-30-2007, 11:16 AM
...ti rozkopu sněhuláka....:rotfl2:
Tak to prrrrrrrr....na sněhuláka mi nešahej,nebo budu zlááááááá :cursing::cursing::cursing:
http://smilies.sofrayt.com/fsc/rotate1.gif http://smilies.sofrayt.com/fsc/spying.gif
klarissa
11-30-2007, 11:53 AM
...tak zimní oblečky nikde....tak tady asi budu muset mrznout...naštěstí Petruschka má zavřený oči a chrní, tak to ani neuvidí, že nejsem převlečená...:001_smile:
Celenka
11-30-2007, 02:08 PM
Ahoj holky, poraďte blbce prosím. Když mám vytvořenou ikonu, co pak s tím dál?
Nemám absolutně šajn. Dík za rady.:wave:
petruschka
11-30-2007, 02:11 PM
Ahoj holky, poraďte blbce prosím. Když mám vytvořenou ikonu, co pak s tím dál?
Nemám absolutně šajn. Dík za rady.:wave:
Přijde ti na email,uložíš si ji do počítače,zmenšíš(mám pocit že musí mít maximálně 125x125) a pak ji uložíš sem.
Nastavení je User CP (vlevo nahoře v liště), tam si najdeš Edit Avatar....a tam ho vložíšze svého PC aje to :woohoo:
zmensovat se nic nemusi, muzes to rovnou nahrat z pc do avatar v User CP. Leni, kdyby neco, pisni mi PM.
Celenka
12-01-2007, 01:01 PM
Ahoj holky, tak jsem se pokoušela vložit tu vytvořenou ikonu. Tak uvidíme. Zdravím všechny a dík za radu jak na to.
A ještě jsem se chtěla zeptat. Můžu si jich vytvořit víc? Já to zkoušela a na mail mi nic nedošlo. :no:
Ale jinak přeji všem krásný zbytek víkendu. Jak holkám u nás doma, tak i všem, co se zabydleli za mořem.:wave:
klarissa
12-03-2007, 03:08 AM
...tak já už jsem snad taky konečně převlečená....čekala jsem dlouho než to dorazilo a pak byla celý víken v práci, tak jsem to zvládla až teď...a on už tady nikdo není...:cursing:
Niiki
12-03-2007, 09:23 AM
Ahoj!!!
Koukám, že jsem asi poslední co nemá novou ikonku :blushing:
Vážně nestíhám..:no:
Klarisso, super svetr :)
Niiki, tak šupky dupky, v té vestičce zmrzneš!!!!!!!!
Niiki
12-03-2007, 10:33 AM
Klarisso, super svetr :)
Niiki, tak šupky dupky, v té vestičce zmrzneš!!!!!!!!
Neboj, se otužuju!!!:cheer2:než bych si ji byla schopná změnit..je po vánocích!!! Holky dneska jsem nastoupila do práce a jsem hotová..nevim jak budu stíhat dělat obrázky..ale čas se najít bude muset!!!:santa::clap:
klarissa
12-03-2007, 01:19 PM
Neboj, se otužuju!!!:cheer2:než bych si ji byla schopná změnit..je po vánocích!!! Holky dneska jsem nastoupila do práce a jsem hotová..nevim jak budu stíhat dělat obrázky..ale čas se najít bude muset!!!:santa::clap:
...jé, Niiki, tak to gratuluju....vůbec jsem netušila, že se chystáš do práce, ale teď zpětně si vybavuju, že ti začala Verunka chodit do školky, tak je jasný, že ty jdeš do práce...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.